Borta bra men hemma Bäst.....

7 aug. 2008

MLE Cecilias tankar...

Första dagen på jobbet gick över förväntningarna mycket bra, det var som om man inte varit därifrån alls. Men så är det ju man är helt inkörd i sitt arbete och det är ju verkligen något positivt.
Jag älskar verkligen mitt arbete men ibland slår andra tankar mig, är detta verkligen det jag ska syssla med tills jag är 65, tanken skrämmer mig ibland. Men att ha ett fast arbete i dagens samhälle är inte så lätt så man ska vara tacksam för det och det är jag. Men drömmarna jag hade när jag var liten då? ska man inte leva upp till dem ? Detta sa jag inte när jag var liten att jag skulle jobba på ett äldeboende då skulle jag bli något helt annat ochdet var därför jag läste denna linjen från början för att ha en grund men fastnade dock på vägen.
Mycket händer i livet som man inteär beredd på alltid, och så är ju livet, fullt av överraskningar.

Jag är 25 år i år och jag ska ju inte tro att mitt liv är över precis bara för att jag har åldersnoja redan, jag har många år på mig att nå mitt mål för det är vad jag vill, JUST komma ifatt mina drömmar.
Jag säger som min syster o mamma bukar säga, man ska alltid ha mål i allt man ska göra..höga, då växer man som människa. Det ligger något i det hela så jag får ge dem rätt igen då ;-)

1 kommentar:

Emma sa...

Du ska var glad som har en så smart o fin mamma o syster!