Borta bra men hemma Bäst.....

30 aug. 2010

hej måndag

i lördax var vi på 30x2 årsfest med westerntema hos min syster och man.
Blev bjudna på riktig cowboymat, chili con carne.
Det blev dans natten lång, vi hade riktigt trevligt.

Idag har vi varit på IKEA lika kul som vanligt, lite onödigt handlande hör ju liksom till så nu ska jag packa upp allt och sätta det på sin plats.

min stora cowboy
Lillcowboysaren
Jag
Blev stylad av min duktiga frisör på Ego Hair and make up i kristianstad.

Skulle vilja göra ett test här, Jag har funderat lite fram och tillbaka angående min blogg, ska jag fortsätta eller ej, vet inte riktigt men det e ju lite från dag till dag.
Skulle ialla fall vilja veta vilka som läser min blogg, så snälla hjälp mig att få veta det genom att bara skriva vilken du är eller ngt annat skoj!

På återseende -MLE-

26 aug. 2010

Årsdagen

Idag firar jag och mannen i mitt liv 4 år tillsammans och fler ska det bli.
Min kärlek till J växer mer och mer, många motgångar har man varit med om men jag tror ändå på att man blir starkare.

Du har gett mig en underbar son och du ger mig det livet som jag alltid drömt om, Jimmy du är mitt allt....

-MLE-




25 aug. 2010

Tiden går och går...

..ja igår blev vår lille prins 3 månader , vet inte riktigt vart dessa månader tog vägen men jag njuter för fulla muggar!!
Mannen min jobbar och H sover så sött efter sitt fm-bad.
Att gå ut idag är ju dömt att misslyckas eftersom det faktiskt stormar riktigt ordentligt emellanåt så handla får göras sen när bilen kommer hem.

Ikväll ska jag på möte på jobbet och hoppas på en ljus och fin framtid, spännande..

Nu längtar jag tills på lördag då syster min med man firar sina 30 årsdagar med en westernfest och tidigare på dagen ska jag in till fina J och bli fin till festen, och min fina klänning väntar jag oxå på åh det ska bli så skoj.

Lite luddigt och flummigt inlägg men sån e ju jag....

-MLE-

22 aug. 2010

Skojskoj


Helmer verkligen älskar att ligga i sitt baby-gym som han har fått av sin farfar och att sitta i sin babysitter som han har fått av sin mormor och moppe. Tiden går så fort och han gör ju små fina framsteg hela tiden, men nu får det stanna av lite lite för min bebis börjar bli så stor nu. Han mäter nu 61.1 cm och väger 6010 g.
Kan ju tippa på att han får längden efter sin 1.90-långa far, sötnöt.

Nu ska vi snart bege oss in till staden och fira Helmers faster.

På återseende -MLE-

21 aug. 2010

Den bara slant in...

När jag var lite använde inte jag napp utan jag föredrog tummen, idag tog lille Helmer oxå tummen, kan ju tycka att det är rätt gulligt faktiskt men jag förstår nog inte riktigt vilket jobb som väntar om han bestämmer sig för att fortsätta.



Nu står det en janssons i ugnen och snart ska kräftorna läggas upp, ikväll ska vi äntligen avnjuta årets första kräftor.

Önskar alla en trevlig lördagkväll

-MLE-

18 aug. 2010

Fynd

Dagen blev inte riktigt som planerat, det blev en mamma och pappa träff istället för den ena mamman kunde inte så J följde med istället men lika trevligt hade vi som vanligt.

Nu har jag suttit en stund och letat nya sängkläder eftersom vi båda var överrens om att vi verkligen var i behovet utav nya. Hittade på ellos.se och även stora rosa örngott till mina stora kuddar i soffan, fyndade helt enkelt allt gick på under 400 kr och det kallar jag verkligen fynd.
Nej nu vaknade lillebror så nu ska jag mysa med honom..

På återseende -MLE-

God morgon Onsdag

Inatt har vi verklgen sovit gott, Helmer har haft en period nu som han har velat ha mat lite oftare på nätterna men igårkväll gav jag honom sista målet kl 21.00 och sen sov han till 04.00 så man ska inte klaga på nattsömnen för det får jag verkligen.
Nu sitter han och pratar med lejonet i sin babysitter och väntar på lite mat sen bär det av mot Glimmen och till fina E där vi ska ha mammaträff idag.

Idag känns det bättre, vill bara glömma gårdagen fy bubblan...

På återseende -MLE-

17 aug. 2010

Inspiration

Ah denna dagen är en sådan dag som man bara vill lägga sig igen och dra täcket över huvudet men jag har överlevt den ialla fall.
Vi har precis bytt turbo i bilen IGEN och det var minsann inte gratis och idag gick ngt i bilen sönder igen sånt e livet men man blir ju inte överlycklig precis.



Till något helt annat, kikade runt lite på nytt porslin. Vi har det absolut billigaste tråkigaste från IKEA bara för att vi inväntar ngt vi verkligen vill ha. Hittade detta underbara HÄR jag bara är förälskad..

Hoppas ni haft en bättre dag än min

-MLE-

12 aug. 2010

Morgon-Helmer

Finns det något mysigare än att vakna av att en liten liten människa ligger bredvid sig och smilar stort mot en, nej jag tror inte det.
Min lilla bebis börjar bli så stor, mitt älskade hjärta!!


Idag blir det nog en fin dag verkar det som, vi ska ialla fall njuta av Jimpas sista lediga dag..

-MLE-

11 aug. 2010

Man ska ha husvagn nananana

lite bilder kommer här från vår husvagnssemester på öland. Premiär för Helmer och vi har haft såå mysigt lilla familjen!!!
vi har bara varit och njutit av just att inte göra någonting alls, perfekt första semester för lillbebben och hans familj! Hundarana tyckte oxå det var toppen och de e ju så snälla och bara flyter med...

På återseende -MLE-

5 aug. 2010

Packning, kiss och bajs

Varför packar man alltid för mycket när man ska iväg, vi ska åka med husvagnen över helgen och det ser ut som att vi ska vara borta ett bra tag.
Till H kan man ju förstå för det går mmyycket kläder där vill jag lova.
När klockan var 12 idag hade han hunnit kissa ner 3 bodys, J vaknade av att jag skriker -TA BLÖJAN och slänger sig upp och bokstavligen TAR i blöjan och i innehållet som bestod av just Bajs. Jag blev förbannad för att han klente ut det ännu mer men vad hade jag väntat, jag typ väcker den mest synskadade blinda killen i byn och tror att han ska kunna ta en bajsblöja fint och rulla ihop den och sen är allt borta hm. Nej jag kunde väl gått upp och bytt på honom på toa istället så hade vi sluppit allt jobb.
Jag och H somnar om och vaknar av att det är blött i vår säng, ja han både bajsade och kissade ner vår säng KUL!? inte alls.
Så 3 bodys gick och jag funderar lite smått att det kanske kan vara dax att gå upp en storlek i blöja och kunna vakna tillsammans som en normal familj....

-MLE-

4 aug. 2010

Helmer Folke Elias

Jag vet att det är onsdag och jag fortfarande inte har visat hur vårt underverks dop var, men här kommer det. Kan ju säga att helgen tog lite på mina krafter faktiskt hihi.

Dagen var underbar och vädret likaså, vår lillprins fick så många fina gåvor.

Idag ska jag upp och hjälpa systra min med att måla deras uterum och hoppas därför på uppehåll idag!!

Familjen Nilsson
Dagens klädsel: sjömanskostym
Helmer med sin underbara dopklänning som min svägerska har gjort till honom och även var hans dopgåva från dem, här bland sina fina gåvor!

-MLE-