Borta bra men hemma Bäst.....

27 feb. 2010

Mammas dag

Grattis Älskade Mamma, Svärmor Och "Mormor" På Din Födelsedag.

25 feb. 2010

Vintrigt


Igår var jag och Jimpa ute med hundarna en liten runda för att få lite fina vintriga bilder på dem, det gick ju sådär. Så här kul tyckte jag det var ....Drog ett skämt för J, var nog bara jag som tyckte det var roligt...


-MLE-

Torsdag

Vecka 28

Idag har jag varit på glucosbelastning och det var inte alls som alla säger, inte för att man ska lyssna på alla heller för den delen hihi. Nej det gick bra, det var inte gott men det var absolut inte äckligt heller. Värdena var bra så det var skönt.
Frukosten jag fick hos mamma efteråt var UNDERBAR för då var jag hungrig ska ni tro, så tack mamma!!

-MLE-

19 feb. 2010

Som ny helt enkelt..



När jag och Jimpa flyttade ihop så var vi så insnöade på den indiska stilen, vi köpte en sänggavel, möblemang, tv-bord och just denna skänken som vi sedan har pratat fram och tillbaka om att sälja men som ändå har fått "bo" kvar. Tur var väl det för nu är det som en helt ny möbel efter att min man har målat den. Nu står den i bebberummet och i den ska bebbe ha sina kläder och sängkläder, perfekt säger vi. Så bra att man inte alltid förhastar sig och säljer och köper nytt hela tiden!!

-MLE-

17 feb. 2010

Hejhej

Idag har jag en dag tillsammans med min älskling, han har tagit ledigt och jobbar lördag istället eftersom att han steg innanför ytterdörren vid ett inatt efter Rammstein konserten i malmö igårkväll.

Jag var hos läkaren igår och blev sjukskriven 50%, ska nu jobba 4 timmarsdagar och hoppas att detta kan hjälpa mig, är så glad att jag ska jobba lite ialla fall och slippa gå hem helt.

Nu längtar jag så mycket efter dig så det gör ont i mig, vill ju se hur du ser ut. SÅ spännande!!

På återseende -MLE-

15 feb. 2010

Här e jag, sista dagen i vecka 26

Jag känner att min mage börjar ta emot, jag känner mig fin men känslan av att kroppen börjar bli "stor" skrämmer mig lite. Ska det vara så här!?

Imorgon går vi in i vecka 27 och jag ska till läkaren imorgon, hoppas att det blir ngt bra av detta nu, vill ju inte gå hem redan men har man ont så har man det är ju inget man kan hjälpa.
Det ordnar sig alltid...

På återseende -MLE-

Japp där sattt den!!

Ingen är fan gladare än jag, nu ska hon få visa svenska folket ännu en gång vad hon går för och vilken underbar människa hon är.
Äntligen slipper vi se Elisabeth mer i förkväll för denna vecka vikarierar skånes stolthet, yrvädret Carolina Gynning återigen i förkväll!! ingen är gladare än jag som äntligen kan börja titta på det programmet igen!! Go Girl!!

(Bilden tillhör Nöjesbladet)

-MLE-


14 feb. 2010

Spjälsängen

I förra veckan kom LillBebbes mormor och hennes man hem med denna underbara säng till sitt barnbarn när de hade varit på IKEA och shoppat.
Säng, madrass och madrass skydd, tänk vad skönt bebbe ska sova i den. Tusen tack!!!

Nu kan ni se ett lite smakprov från barnrummet, visar mer när det är helt klart...

På återseende -MLE-

Alla hjärtans dag

Dagen kunde inte börja bättre än den gjorde idag, J körde ner och köpte nybakade frallor och vi hade en underbart mysig frukost med lite hemmaplanerprat och kikade i LantLiv tillsammans. Idag har jag mycket inspiration men får se vad det blir av det.


Fick rosa roser av min älskling idag och hjärtat fick jag härom dagen, av vem kan ni ju läsa på det :-). så gulligt!!

Hoppas alla får en fin alla hjärtans dag!!

-MLE-

12 feb. 2010

camping o tårta.

Inatt har vi haft nattgäster som har bestått av syster med barn, mysfaktorn har varit hög. Så hela tv-rummet förvandlades till en campingplats och stackars Ozzian fick sova närmast kaminen :-p.
Lillan Eros fick denna leverpastej tårta av Moster och pojkar, den var uppskattad!!Tack!
På återseende -MLE-

11 feb. 2010

Grattis till Lillan

Hipp Hipp Hurra idag fyller vår lillvovve 2 år!!


-MLE-

10 feb. 2010

Till LillBebbe

Denna underbara filt har jag länge kollat på och velat ha, tycker om små saker som säger någonting.
Jag hittade ialla fall den på babyshop.se betydligt billigare än vad den har kostat så den klickade jag hem direkt såklart!!

Åh vad den kommer bli fin på ditt rum mitt lilla Hjärta

-MLE-

Tradera fan

Ja jag hara blivit ett riktigt tradera fan igen, jag var riktigt beroende av den sidan för nga år sedan och det slutade med att min man stängde av mig därifrån. MEN nu är jag ju äldre och klokare (haha) så jag har mina spärrar nu.
Jag vill ialla fall ha en kort jeanskjol NU, jo jag vill bara ha en. Mitt intresse av kläder har kylts ner rätt så mycket den senaste tiden, vilket har varit ett stort intresse för mig innan men nu börjar det smyga sig sakta fram igen.

Så med detta ville jag bara säga att jag vill ha en jeanskjol och jag har hittat en på tradera och hoppas buda hem den ikväll!!!

-MLE-

9 feb. 2010

Mitt vackra ögongodis


Några som gillar snön ialla fall, Ja Eros ialla fall, han skulle kunna vara ute i flera timmar medans Ernst helst ligger vid kaminen hihi

-MLE-

Min fina blomma


Fick denna fina pärlhyacint utav mam i fredags och vit är den oxå, har faktiskt aldrig sett vita förut. Den har slagit ut så fint på dessa dagarna. Me like!! Tack sötaste mamma!

-MLE-

8 feb. 2010

KliKli

Säger precis som syster min gjorde igår, åh vad det kliar i mina loppfingrar. Jag vill bara ut och leta vackra ting.
MEN det är ju inte så lätt när man vissa dagar har lite svårt att ta sig fram. Är hemma denna veckan med väntan på mitt läkarbesök och efter det får vi se vad som händer. Jag vill verkligen inte bli sjukskriven men man kan ju hoppas att det ordnar sig på ngt sätt.
Men nog pratat om döda ting, jag vill verkligen ut och se mig om efter lite kul vackra saker...
Jag längtar till sommaren då tänker jag följa ALLA loppisar i södra sverige hihi.

På återseende -MLE-

Lite nytt...

Titta vad jag har klickat hem från tradera, två stycken stryka på bilder som ska pryda mina kuddar i kökssoffan. Den första skulle jag ha kunnat skrivit till min man, nog därför jag fastnade för den..

(Bilderna har säljaren tagit, alltså lånade)

-MLE-

6 feb. 2010

mer loppliv!

Jag har ju lovat att visa mitt nyinköpta skåp som fick följa med hem från Svens i förra veckan.
Vi har en garderob i bebbe rummet där vi haft våra sänglakan och handdukar men nu vill jag ju ha små klänningar eller små släta fina skjortor hängandes där istället så ett nytt inköp var ett måste. Tycker det är fint för att ha kostat ynka 150 kr, vitt ska det bli någon gång och stå i lillhallen på övervåningen.

-MLE-

Undrar hur du ser ut...

Jag tror nog ändå att det är ngt som alla blivande föräldrar tänker och undrar såklart, hur ska du se ut hur kommer du att bli osv, allt är så spännande.
Fick lite bilder överförda av min lilla svägerska idag på gamla bilder och visst är sånt skoj!


Kommer du likna far din?

-MLE-





5 feb. 2010

En kärleksförklaring

Nästa månad har jag och J hängt i 8 år, varit gifta i snart 4, vi har hunnit med så mycket vackert tillsammans men vi har oxå hunnit med mycket motgångar. Ingen motgång har varit svårare än att vi har klarat oss genom dem tillsammans, (det är kärlek det).
Vi har hunnit med en hel del resor tillsammans, Korfu, Bulgarien, Kreta Tyskland, Thailand, Frankrike ja en hel del men det tvekas ju inte om att det är vårt stora intresset tillsamman just att resa. Inget vi tänker sluta med när Lill-Bebbe kommer.
Jimmy har ett hjärta av guld, han är inte bara min man utan oxå en bästa vän, en vän jag är villiga att dela allt med ja hela mitt liv.
Nu ska vi nog på livets stora resa vi ska äntligen få vårt mycket efterlängtade barn som vi så länge längtat efter, en resa vi checkat in på och som vi ser fram emot så.
Det finns ingen tvekan om att Jimmy är mannen imitt liv, Jag älskar dig!

Från Frankrike resan 2008


-MLE-

4 feb. 2010

En trygg sömn


Satt precis och skummade igenom Vi föräldrar Gravid-tidningen och fick syn på denna finurliga lilla söta sak och tänkte denna vill jag bara ha till Lill-Bebbe.
Babynest ger ditt barn en ombonad, trygg och mysig sovplats. Åh tänker jag den ser ju döbra ut, en sådan måste vi ha, me like lixom..

-MLE-

3 feb. 2010

skit väder

Jag är så fruktansvärt trött på detta vädret nu, visst är det mysigt med snö så länge man är inne och kan glo på det därifrån, men när man ska behöva gå nästan en halvtimme innan man börjar jobba då är det inte så skoj längre.
Jag har inte kunnat lägga in foton än, har ju mycket att visa men orken och kunnandet kommer nog snart ska ni se.
Hoppas alla mår fin fint och jag lovar att jag snart ska uppdatera med lite bilder!!

På återseende -MLE-

2 feb. 2010

Vecka 25 idag

Vikt: 650 g
CRL: 21 cm
Full längd: 29 cm


I början av denna vecka är fostret 22 veckor gammalt. Balanssystemet i fostrets öron är nu på plats. Nu kan hon/han därför hålla balansen bättre.

I motsats till vad många tror så är livmodern ingen tyst plats. Fostret hör sin mamma andas, ljud från hennes matsmältning och pulserandet från blodomloppet. Det hör sin mamma och andra prata, men man vet ännu inte hur mycket av dessa ljud som fostret faktiskt kan förstå. Det är ju omgivet av fostervatten och har det i öronen också.

Andningsorganen utvecklas fortfarande, men syret går ännu inte från lungor till blod utan tar vägen via moderkakan.

Vissa gravida kvinnor har problem med ryggen. Och eftersom tyngdpunkten skjuts framåt allt mer så kompenserar många genom att luta sig bakåt. Detta frestar på ryggmusklerna. Man bör försöka ha en bra, upprätt hållning och tänka på att man sitter bra. Korta promenader är också bra.

Avståndet mellan livmoderns lägsta och högsta punkt är nu 20-22 centimeter.