Borta bra men hemma Bäst.....

30 apr. 2009

den siste april

Oj de var visst ett tag sedan man skrev men man hänger ju mest i solen nu. Idag är det valborg och vi ska upp till sis med familj och grilla, mysigt ska det bli. Ikväll blir det majbrasa vid ån.

Hoppas alla får en bra kväll..

På återseende -MLE-

25 apr. 2009

25 April

Nu har vi kommit in efter en heldag i trädgården, hunnit med mycket av lukning och plantering och besök.
Synd bara att det blåser så ute annars har det ju varit en underbar dag.

Lite bilder från min nyplanterade ros på stam.


På återseende -MLE-

God Morgon Lördag

Vår eftermiddag igår var helt underbar, vi körde till Eko för att inhandla lite blommor men sortimentet var inte så bra, men en ros på stam köpte vi och en fin kruka. Jag är helt galen i betong så det blev en sådan kruka och ett litet hjärta.
Köpte ju en hel del annat oxå bla till våra små vänner, har letat efter sele till dem så det fick det bli.

Efter vårt besök där bar det vidare till Maxi, jag köpte 2 böcker,(ett måste nu när sommaren börjar komma). Har inte läst Magdalena Graafs bok än så den fick det bli och Säg det inte till någon, den är jag spänd på.

Kl 10 gick vi och la oss igår kväll helt slut efter dagen, men dagen avslutade vi med grillning men vår granne skrek till J att han inte skulle sätta igång grillen för vi skulle komma in till honom och grilla. Underbart att ha sådana grannar och att det blir så spontant. Tack för en underbart trevlig kväll.
Ska passa på att gå ut och plantera rosen nu innan det blir för varmt!

Trevlig lördag
På återseende -MLE-

22 apr. 2009

Vackra dag

Åh vilken underbar ledig dag jag har haft idag. Vi började dagen med en promenad på förmiddagen tillsammans med Emma Benny och Ozzian, solen kom som en underbar överraskning. Efter promenaden körde jag och Emma till second hand och fyndade lite.

I em har jag och min älskling varit i trädgården och röjt snacka om skönt.
Nej nu måste jag laga lite mat till en hungrig man...

Lite bilder från vår fina fm.



På återseende -MLE-

22 April


-MLE-

21 apr. 2009

21 April

Nu sitter jag i soffan med en mysig filt över mig och tittar på Äntligen Hemma och fångar upp inspiration. J är hos min syster och har killarna med sig så här sitter jag i tystheten, skönt.
Detta behöver jag efter en ganska jobbig jobbdag men i morgon är jag ledig och då hoppas jag på solen så att jag kan fortsätta i trädgården.

Så här gott har jag det en helt vanlig Tisdag, man måste unna sig det goda i livet oxå ibland, eller hur!?!

Måste bara tillägga att J ska bli morbror i Oktober och jag ska bli "moster"!! Så glada är vi! Grattis Maria och Johan, vi önskar er all lycka!

På återseende -MLE-

20 apr. 2009

20 April

I kväll åkte vi ut till Njura och gick med hundarna, där är det så bra för där kan man släppa dem oxå. Vi åkte ut dit för att släppa alla jobbiga tankar som snurrar...
Precis i solnedgången

Vill oxå gratta T på sin dag, hurrahurrahurra

På återseende -MLE-

19 apr. 2009

19 April

Godmorgon söndag!!!
Vi har varit uppe ett tag nu eftersom pojkarna vaknade kl 7...fattar ni 7!! Vi skickade dem direkt till tv:n och där satt de i 1,5 timme då jag vaknade av att någon tryckte på fläktknappen på toaletten intill sovrummet. Tror nästan att det var ett kall på frukost så det var bara till att masa sig upp, när jag öppnar dörren till sovrummet håller jag på att trampa i o:s fälla en massa hundben låg utanför hm...

Barnen somnade mellan 20-21 igår men kl 21.30 låg vi oxå i våra sängar helt slut efter dagen märks att man inte är van vid detta, men dock så roligt.
Idag blir det Grekisk påsk inne hos vår granne...
Trevlig söndag!!
-MLE-

18 apr. 2009

18 April, M och O-dag

J:s födelsedag var mycket bra igår som sagt så åkte vi in till Kristianstad på em och gick i affärer så att han sj fick välja sina presenter. Det blev 2 tröjor en bok och en fin oljelampa.

Idag kom våra små busar till oss och ska sova här tills i morgon eftersom föräldrarna har en underbar helg i Helsingborg.
Vi började med att köra in till Kristianstad och åt först på BK och sen blev det bio,Monster vs Aliens blev det efter pojkarnas val. En mycket rolig film var det.

Sen bar det hemåt för att kissa dogsen sen gick vi en runda till lekplatsen och solen lös på oss såå mysigt...
Lite bilder från vår underbara dag, eller som Ozzian sa -jag är helt slut, det har varit en lång dag för mig hehe go unge.
Nej nu ska jag gå ner till de andra och snart blir det grillning, korv med bröd..



17 apr. 2009

17 April, 30 ÅR


Idag fick min älskling frukost på sängen, inget paket än det ska han få i em då vi ska till kristianstad och shoppa ngt fint.
Nu blir det ialla fall några timmar i trädgården, underbara dag...

På återseende -MLE-

16 apr. 2009

16 April

I går kväll när jag kom hem från mitt kvällspass på jobbet hade J hyrt 2 filmer bla Australia som jag så länge velat se. Den var underbar och vilka skådisar.. helt klart värd att se eller nästan ett måste faktiskt.
Den andre filmen minns jag inte namnet på men den var så bra att jag somnade så jag bryr mig inte vad den heter hehe.

Nu ska jag snart till jobbet igen för ett sista kvällspass innan helgen då jag är ledig i 3 hela dagar.
Imorgon blir det en dag på stan eller em ialla fall och god middag på en mysig resturang för i morgon fyller mitt livs kärlek 30!!

Ha en bra Torsdag alla fina...

På återseende -MLE-

15 apr. 2009

15 April

Igår kom min älskling äntligen hem, vi mös med hämte mat och ostbricka och vin till Desperate housewives. Tänk vad jag har längtat efter honom men vad tiden har gått fort.
Idag kommer J:s bror med familj på besök och även hans syster och min syster. Lite fikamys innan jag ska till jobbet och göra min kväll.

Denna underbara parfym kom min man hem med till mig åhh blev såå glad. Lacoste Love of pink, kunde det vara ett mer passande namn hihi.

Ha en bra dag..
PÅ återseende -MLE-

12 apr. 2009

I kalendern står det 12

God Middag ala glada!
Idag är en sån dag som man alltid vill ha, inga måsten och man tar dagen som den kommer.
Hela helgen har gått snart och J är snart hemma igen, tiden går så fort att man knappt hinner med att tänka eller känna efter ibland.
Jag har bestämt mig att stanna upp ett tag och faktiskt bara vara jag och göra sådant som jag tycker är roligt, inte lätt alltid jag vet det men man kan väl få chansen att göra ett tappert försök ialla fall.
När jag vaknade i morse var det mulet och jag blev glad, what!? varför bli glad över att solen inte är framme? -Jag kan ta tag i tvätthögen som ligger på gungstolen och dammar en massa, får ju dåligt samvete om det är sol och jag är inne och gör något sådant. Solen kommer ju fram nu emellanåt och här sitter jag och kunde ju passat på att ta tvätten på fm men nejdå här fastnar man ju lätt som en plätt.

Jag har i alla fall lagt bud på ett par nya converseskor på tradera, tack gud för tradera!! nu återstår ju att vinna dem oxå!! om inte kommer det fler chanser....

Mitt hår är flottigt, ska ta en dusch sen SKA jag ta tag i tvätten, detta är ett löfte.

På återseende -MLE-

11 apr. 2009

Det blev en fin dag

Jag hämtade min bror vid 1 idag och så åkte vi till Fam. A och hälsade på, satt ute i solen och fikade och bara traggade en massa så det ska vara ju..
Vi körde sen hem till mig och fortsatte att sitta ute på en filt i solen och traggade och traggade och drack öl. När jag lagade mat till oss så visade min bror sin kreativa sida och klädde ett fint påskris till mig, tack för det..
Nu sitter vi och kollar på family guy.



Titta så fint det blir, så duktig han är min bror :-D

Hoppas alla får en fin Påskafton!!
På återseende -MLE-

Egentid=Rastlöstid

Underbara blå himmel och solsken, kan det bli ett bättre påskväder än så här? Som sagt så är jag ju själv hela påsken och visst känns det menmen huvudsaken är ju att J har en rolig helg och nästa gång är det kanske jag som drar.
Tycker ialla fall att jag har en massa att ta tag i här hemma men orken eller rättare sagt motivationen finns inte idag, precis kommit in från en stund av lite pillande i rabatterna men det var allt.
Får väl ta tag i något snart eller bara strunta i det och ta tillfället i akt och bara njuta av min egentid!? För så akut är det inte om jag ens har något jag behöver ta tag i eller det bara är något man säger för att man är rastlös och vill hitta på ngt kul, jaja vem vet allt blev flumigt hihi...

Får gå och kela med mina killar en stund kanske..

Ha en bra dag
På återseende -MLE-

11 April

10 apr. 2009

Påskhälsning

Igår var vi som sagt hos mam o T på påskmat och här kommer lite bilder...
Jag har mina nya jeans från BikBok som jag fyndat på halva priset, jag är oxå sminkad som påskkärring vad gör man inte för sina favvo pojkar!!


Nu ska jag gå till mam och sola lite med henne och så ska jag hålla helg!!

-MLE-

9 apr. 2009

9 April en stund till

Jag har precis kommit hem från en helt underbar kväll hos mam o T, vi har ätit påsktallrik och druckit lite vin, tack för allt gott!!
Min lille man har lämnat mig!! Men bara över helgen ... han och några kompisar har åkt till Wales för att hälsa på en kompis föräldrar och bara gotta sig, just nu känns det skit men jag vet att man behöver lite egentid ibland och jag ska bara njuta av att vara själv en helg FAKTISKT. Jag e väldigt beroende av min man men både han och jag behöver längta lite, så borde alla göra ibland. vi är faktiskt väldigt noga med det både J och jag att just kunna göra lite skoj med vänner själva, just att få längta det tror vi på i vårt förhållande.

Nu ska jag gå och lägga mig i J:s säng, bläddra lite i mina nya tidningar och sen ska jag sova gott hoppas jag, ska upp tidigt jobbjobb i morrn men sen håller jag helg ;-).

GLAD PÅSK ALLA!!!

På återseende -MLE-

8 apr. 2009

8 April

Nu har jag precis kommit hem från en underbar påskfrukost hos syster och hennes lilla familj, tack för det. Jag och E gick en lång runda med hundarna efteråt och det var underbart. Snart ska jag köra in till Kristianstad för att bli finfin i håret. E o pojkarna ska följa med myspys.

Hoppas att alla får en fin dag...

-MLE-

7 apr. 2009

sovrumsdrömmar


Sitter och kollar på H&M:s homesida och drömmer mig bort ett tag, allt är såå fint och just detta underbara påslakan och örngott blev jag lite extra förälskad i.
Det hade passat perfekt i vårt nyskapta sovrum.
Har äntligen vunnit väggtext på tradera nu med texten Always kiss me goodnigt.
Vill bara få hem det fortfort så jag kan sätta upp det.

-MLE-
Posted by Picasa

6 apr. 2009

6 april

Älsklingen röjer i trädgården idag men en annan får sitta på en filt bredvid och bara titta på eftersom att jag e hemma från jobbet i dag och imorgon pga en fruktansvärd ryggont. Lika bra att vila upp den riktigt eftersom att jag har ett mycket tungt jobb och jag vill inte att det ska bli värre så att jag inte kan jobba alls.
Har alltid haft problem med min rygg sedan jag var lite, har en sne ryggrad och har funderat många ggr på att börja styrketräna men hallå JAG hehe, skämt o sido får nog ta tag i det snart om man ska palla tills man e 65!! Ok nu har det blivit lite värre eftersom jag har trillat men så känslig e jag hm.. onödigt vetande jag vet hehe....

Lite lek med bollen blev det oxå
Min vackra duktiga man..Älskar dig!

Ikväll e jag sugen på grillat IGEN, visst blir man det av det vackra vädret!!

På återseende -MLE-

Från grillfesten

Gullig va?? hihi


Så här såg jag ut istället på kvällen, det blev vääldigt kallt. Lägg märke till den fina frisyren som snälla Jennifer fixade åt mig!!


Tea kom inom på en öl efter jobbet <3

-MLE-

5 apr. 2009

söndag

Jag lever men det blev hårt igår, lite väl hårt kanske. Roligt hade vi ialla fall och maten var urgod.
Nu kommer J med skräpmat så ska det ju vara dagen efter hihi.

Ha en bra söndag

På återseende -MLE-

4 apr. 2009

Grilltajm

Strax kommer folket hit till grillfesten den första för iår, kunde ju inte bli bättre väder heller!!
Festen fortsätter sedan ner på pizzan.
Hoppas att alla får en trevlig lördag!
Så här ser jag ut ikväll.

På återseende -MLE-

3 apr. 2009

Vårblommor i ett hjärta

Tycker ni om detta underbara hjärta med 4 vaser i kan ni köpa det på Tusen Ting i Broby.




Köpte mig ett par nya vårskor i går när jag och J var i Kristianstad!! I like!

-MLE-

3 April

Jaha då var det Fredag igen men min kväll ska jag tillbringa på jobbet, ska jobba imorgon oxå sen har jag bytt på sön. så jag e ledig. Imorgon blir det grillning här hemma med vänner, några kompisar från södertälje kommer på besök och sen några andra goingar. Trubadur på pizzan senare.
Hoppas på att denna helgen fortsätter att vara solig!

Nu har jag snart druckit upp mitt morgonkaffe och ska snart slutföra målningen på mitt nya hörnskåp, J grundmålade det igårkväll.

Trevlig Fredag

På återseende -MLE-

2 apr. 2009

Resultat Sängkappa

Jag låter bilderna tala för sig själva, jag blev ialla fall mycket nöjd med sängkappan...



-MLE-

2 April

Åh vilket underbart väder det blev idag oxå, när jag vaknade imorse var det dimmigt och mina förhoppningar var små för dagen men sen sade det bara pang och solen skiner som igår.
Nu får vi ju verkligen hoppas att våren är här och att den får stanna.

Som jag tidigare har skrivit om och som jag äntligen har fått tummarna loss att göra det är att jag har beställt sängkappan och det blev den från ellos. Nu är den här och jag ska sätta dit den idag och bilder kommer på resultatet.
Håller på att buda hem väggtexter på tradera oxå men vilket är lite svårare, har hållt på nu i flera dagar men det är alltid någon som kommer och "snor" dem framför mig :-D. Men jag ger mig inte jag ska ha en i sovrummet så är det bara....

På återseende -MLE-

1 apr. 2009

AprilApril

Nu har jag & mina 3 varit ute på en lång promenad i det vackra vår vädret. Nu ska jag ner och hämta ut mitt paket på posten sedan blir det en runda på 1-årskalaset på Tusen Ting.


Så här ser jag ut idag med mina nya svarta chinos.

På återseende -MLE-