Borta bra men hemma Bäst.....

28 feb. 2009

Shopping

Varför åker man in på långlördag det undrar jag men i dag gjorde även jag det, såå mycket folk överallt.
Jag o sis var där igår oxå och jag hittade både klänning och skor till festen, hittade rätt nästan direkt och jag blev hel förälskad!!
Nästan precis kommit hem, det blev storhandling av mat oxå lite mindre roligt faktiskt.
Ikväll blir det hemmamys med vin och 2 filmer, bojkottar melodifestivalen helt, är ju inte som det var när man var liten och kunde följa det med en tidning framför sig så man sj kunde rösta och följa det under EN kväll, spänningen var ju när diverse städerna kom med rösterna, suck!!! Vad gör de inte för pengar..

Köpte nya glajjer igår på HM. Även ett nyfärgat hår NYANS Aska
Skorna köpte jag på Din Sko för 299 kr, klänningen är hemlig, lite speciell vill jag få känna mig tills dess hihi

Hoppas alla får en bra lördagskväll...

På återseende -MLE-

24 feb. 2009

Sun

Mår så bra av detta underbara vackra vädret!!
Solen skiner över vår lilla by men kylan finns dock ändå :-(...

Ikväll blir det kvällsmat hos sis o Jennifer ska provsminka mig innan festen, ska bli skojskoj!!
Var ju ett tag sedan jag var inne o skrev men har varit lite dålig, haft magont så illa att jag varit på akuten och varit hemma från jobbet skitskit ska jag bara säga. Nu e det bra igen.

Hoppas alla njuter som jag av vädret idag....

På återseende -MLE-

20 feb. 2009

Mys

Inatt har mina små trollungar sovit här, jag o J sov på soffan :-). Vad gör man inte typ hihi för de små sötisarna!!!
Efter min döbakta fläskpannkaka hade jag 3 fortfarande hungriga skogsarbetare här så J stack o köpte korv och korvbröd samt lite godis, detta åt de med god aptit medans jag duschade och gjorde min nuskin behandling.
Nyduschade små coola killar
I en renbäddad säng, sen blev det filmtittande i sovrummet

Nu e de dax för jobbhelg, hoppas ni får en lite roligare helg!!

På återseende -MLE-

17 feb. 2009

lillkärlek

Nu sitter jag och lillprinsen här i soffan och myser som aldrig förr. J o Ernst gick precis för att vådlgästa Jonas. Myspys detta att bara vara han o jag ett tag.
Sitter och kollar klänningar o skor till min o J:s fest, varför ska det vara så in i ******** svårt för. Det får bli vad det blir helt enkelt...

Många tankar snurrar i mitt huvud just nu..men va tusan det ordnar sig...

På återseende -MLE-

14 feb. 2009

Hjärtedag


Idag vill jag skänka ett sådant här vackert hjärta till alla mina nära och kära och även till de som inga har.
Idag fick J frukost på sängen utav mig, mysfaktorn var hög!!!

Idag blir det mycket kärlek för i em ska det bli bröllop och jag o sis ska spana in det från någon av bänkarna i byns kyrka.

Trevlig alla hjärtans dag!!!

På återseende -MLE-

13 feb. 2009

Fredag igen

Känns som att det bara finns fredag och måndag, tiden går undan...
Ikväll blir det mys hemma hos mam o T tillsammans med syskon med familjer.
Just nu sitter jag och har lite egentid utan vovvar och man. J e ute på en promenda med dogsen och Jonas och jag ska snart köra och hämta Melwin i skolan så han slipper att gå i denna kyla.
Mormor kom inom för en stund sedan med detta underbara lakan med ett inbroderat E, fint eller hur!?Det är ca 70 år gammalt och det e ju ännu bättre!!! Min mormor vet vad jag gillar, puss på dig!!

Ha en bra Fredagkväll det ska jag ha!!!
På återseende -MLE-

11 feb. 2009

ons. 11/2

Dagen började bra idag, Jennifer har varit hos Emma inatt och jag pratade med henne innan i telefon och fick då veta att jag skulle få en styling av henne till festen i present. Jag bara tänkte wow jag ska bli vidgjord av en RIKTIG makeup artist shit vad ball. Så nu är det ju bara kläder och skor inte lätt men det fixar sig alltid vet ju på ett ungefär hur det ska se ut.

Snart blir det middag sen bär det av till Hana och Tildis på lite onsdagsmys...

På återseende -MLE-

9 feb. 2009

Helgen slut


Nu e helgen över o den har varit lååång. I går em kom M och hämtade upp mig och killarna för en promenad med henne och Lipton, tack gumman det var mysigt och skönt.
Som sagt så är helgen över och dax för arbete igen, har kväll i dag och kväll i morgon sen är jag ledig 5 hela dagar och det ska bli gott, synd bara att ledigheten går så fort men vad e det man brukar säga, tiden går fort när man har roligt...
PROMENAD MED M OCH LIPTON
SÅ HÄR MYSIGT HADE VI DET IGÅR KVÄLL TILL BECKFILMEN.

På återseende -MLE-

7 feb. 2009

7 FEB

Idag e det verkligen en slappedag utan dess like, skönt att man kan ha sådana dagar ibland. Sitter bara på soffan och tar det allmänt lugnt.
Det blir väl att ta en liten runda med mina favvokillar snart.

Något "riktigt" jag faktiskt gjort i fm var att rensa bland våra kläder det behövs verkligen iblan, så nästan en hel sopsäck blev det, inte illa att man har såå mycket skit liggandes.

Ha en bra lördag
-MLE-

5 feb. 2009

IKEAbrum

Idag bar det av till IKEA efter att jag slutat jobba kl 13, lite inköp till sovrummet blev det såklart men någon sängkappa fanns inte, vi fick svaret att bara de stora varuhusen har dem..WHAT!! jaja nu är det bara till att gå in på ellos och beställa istället.
Denna lampan blev det till sovrummet, enkel och fin.

-MLE-

4 feb. 2009

Dagens i-landsproblem!!

Nu sitter jag och kollar klänning på nätet som jag kan ha på mig på min & J:s 55 års fest. Varför ska det vara så attans svårt att hitta något som man gillar?? Nu när man väl letar efter något ja då hittar man inget. Tycker bara att det finns en massa rea och inget av de nya vårkläderna passar.
Får väl ta mig in til K-stad nån dag och se över vad som finns i butikerna.
Jag är så jäkla kräsen när det gäller kläder till fest, har jag sen en bild framför mig hur jag vill att klänningen ska vara så är det ju inte lättare precis.
Iofs så är ju inte kläderna viktigast när man sj har fest utan det är ju faktiskt att allt ska klaffa och att gästerna trivs, men ÄNDÅ tycker jag ju att kläderna är viktiga hihi.

Nä nu väntar duschen, sen en promenad med mina 3.

Trevlig onsdagskväll kära ni...

På återseende -MLE-

2 feb. 2009

sjuk...

Är såå jävla trött, slutade min jobbhelg med 40 graders feber, trodde inte att jag skulle överleva detta har nog aldrig varit så sjuk. Idag har febern gått upp och ner men nu är jag lite piggare så nu hoppas jag på förbättring.
Hoppas alla andra är krya och glada hihi...

-MLE-