Borta bra men hemma Bäst.....

25 dec. 2008

Över

Då var julen över och den har varit helt perfekt, var här hemma på lillejulafton och hemma hos mam igår.
Juldagen har vi spenderat på soffan och tittat på massa film.
Nu ska jag göra mig iordning för ikväll blir det utgång.

Trevlig kväll

-MLE-

23 dec. 2008

NU VILL JAG ÖNSKA ALLA EN RIKTIGT GOD JUL

Håller på med det sista nu för snart om några timmar kommer gästerna och vi ska idag fira lillejulafton hos oss, mysfaktor hög..

Hoppas alla får en bra uppesittarkväll och en underbar jul.

På återseende -MLE-

21 dec. 2008

Nu brinner de fyra

Nu brinner alla 4 ljusen så vackert och fjärde advent är här, 3 dagar till julafton och endast 2 till lillejulafton då vi ska vara här och fira.
Nu står julskinkan i ugnen och doften är oförklarlig, helt ljuvligt. Vi valde att köpa en okokt i år får se hur den blir.
Julgodiset är färdigt så nu går jag bara här hemma och försöker få en riktig julkänsla, kanske inte så lätt eftersom ingen snö har kommit.

-MLE-

19 dec. 2008

Barns språk o knäppa mostrar

Ozzian har haft julfest med dagmammorna i dag och jag flexade en timme så jag kunde vara med, tror knappt jag har missat någon sådan kanske en på alla år. Barnen var duktiga som hade dansuppvisning och O chockade moster riktigt mycket efter som han verkligen var med, han som alltid varit så blyg. Han börjar bli stor och jag blir sentimenal wiiee.

M sover så sött i sängen i vårt gästrum det är så mysigt när han "bor" över hos oss. Något som var sjukt gulligt ikväll var när J och M hade varit i byn och hyrt film, Star wars The clone wars. När vi sitter och tittar på den så smyger jag bara in med, - Melwin finns det riktiga lasersärd??
Melwin - Detta är bara en film Emelie!!
Just bara att han använder mitt namn i meningen, typ fattar du inte det eller...hahaha
Jag e ju så van att O säger det hela tiden att han önskar sig ett RIKTIGT lasersvärd, och moster o J har ju då såklart köpt det till sina favvisar i julklapp, det är ju bara star wars som regerar nu.

Om man inte ska ta sig några timmar nu sen e det full rulle igen, en fullspäckad helg med julbak o granpynt och bara SEMESTER!!!

-MLE-

18 dec. 2008

Trött med knäck i mungipan.

Underbara ljuvliga dag, dagen började ju dock inte så bra. T ringde o väckte mig från jobbet ja försovning igen. Det verkar som att Emelie behöver lite semester nu eller så kanske hon kan försöka att komma i säng tidigar på kvällarna, dock inte så lätt när alla kul debatter sänds sent som tusan o dom kan jag inte missa ju.
Men dagen blev bra ändå även om håret har varit lite på sne och även hela jag, bakat julgodis på jobbet, härligt att sprida doften till de gamla så de oxå kan känna julkänslor.

Min man envisas med att han ska ha vår snea barrlösa plastgran i år oxå men JAG VILL INTE!!! Vi ska hålla lillejulafon här hemma o då vill jag ha en riktig gran ju, men på söndag hoppas jag att han står här med en ändå, om jag ber riktigt snällt :-).

Nu e det dax för lite fläskpannkaka, gottis det ju.

Trevlig Torsdagkväll alla

-MLE-

16 dec. 2008

Jordbävning

Trodde ju knappt att det var sant när de sa det till mig när jag kom till jobbet imorse. Eftersom vi har en grop i asfalten på stora vägen utanför så brukar huset röra på sig när tung trafik kör förbi, men dock inte så att sängen flyttar på sig.
Fattade ingenting men fick sen en förklaring på jobbet som sagt... kan inte fatta detta, första gången i livet o undra om det oxå var den enda hoppas på det ialla fall.

-MLE-


15 dec. 2008

Påsar under ögonen

Det är mörkt när man går till jobbet och mörkt när man går hem, dystert men lite snö hade gjort det lite ljusare. Jo visst det är ju mysigt men ögonen hänger inte riktigt med, går som en zomies hela dagarna.
Försöker trösta mig med att detta är sista veckan nu och sen blir det semester en hel vecka, gott?? Japp!! Sova? Japp!!
Men sova får jag göra på nätterna för på dagarna kan jag inte lägga mig längre, kunde alltid göra det för några år sedan men nu kryper det dåliga samvetet fram, kanske lite vuxentankar - Nä jag kan inte sova länge på morgonen, då förstör jag ju hela dagen. Jo så är det ju faktiskt.
Sover jag mitt på dagen är det precis som om djävulen flyttar in i mig för trevlig e jag då rakt inte då, så de e bara till att vara uppe o se gladut och lägga mig tidigare istället, jaja de va lite sovvanor det.

Nu tänkte jag faktiskt ta en uppiggande dusch och tända lite ljus och få stämning, snart kommer han hem, MIN MAN

På återseende -MLE-

14 dec. 2008

Min dag




Hade 3:e advents fika klart när älsklingen kom hem, bakade ännu fler lussekatter idag. Vi drack julte till som jag köpt på tusen ting, detta rekommenderas starkt.
Mina älsklingar när jag bakade, så mysigt i sin nya bädd. Nu ska jag färda middagen som ikväll består av lax och rotfrukter i ugnen. Sen en långpromenad...
Trevlig kväll alla..

På återseende -MLE-

Söndag fjortonde december

God morgon får jag väl säga, vaknade för en halvtimme sedan och tog helt enkelt en rejäl sovmorgon.
Idag ska jag bara vara hemma och få in lite mer jul i vårt älskade hus.
Min älskling jobbar fm så han e hemma vid halv tre så då hoppas jag på en god middag tillsammans och en mysig kväll med en långpromenad bla.

Tänk vad allt kan gå upp o ner, vissa dagar vill man bara packa en väska o dra för man e så trött på det "vanliga" livet, men andra dagar älskar jag dessa dagar över allt annat. Kan inte se ett liv utan J han är den som har varit min stöttepelare genom alla dessa år. Har varit med om nergång i vårt förhållande oxå men det tog vi oss igenom tillsammans som 2 starka människor, förlåta och gå vidare är vad det handlar om, älskar man varandra så gör man. Det är meningen med livet, älska glömma o förlåta.

På återseende -MLE-

13 dec. 2008

Lucia

Nu håller denna dagen på att nå sitt slut, luciadagen 2008. Vi har tillbringat denna mysiga kväll med syster och hennes ljuvliga familj.
Jag och gossarna har bakat lussekatter och de blev underbara, Ozzians blev gulliga små bollar med russin i mitten så gulligt hihi.

Hoppas alla andra har haft en lika mysig dag som jag...

På återseende -MLE-

12 dec. 2008

Julen smyger sig in

Som sagt så smyger sig julen så smått in till oss, fick denna underbara ljuskrona av min kusin idag, jag har hängt den ovanför öppnaspisen och där ska den hänga hela julen. Visst är den underbar. Tack Malin, jag älskar dig..

Trevlig fredagskväll -MLE-

Bättre sent än aldrig

Lite bilder från årets pepparkaksbak med mina småkillar!!! Visst bakade vi men spexade den mesta tiden :-) men så ska det ju vara. Ska mysa med dem ikväll oxå, bara mysa för busa kan de inte göra med sin moster för det slutar ALLTID med att någon skadar sig....


-MLE-

11 dec. 2008

Budget eller lyx

Blev helt förälskad i denna sko från Nina West första gången jag såg den, hittade sedan en liknande på Halens. Tomten får gärna komma med den på julafton. Perfekt festsko i mitt tycke. Men frågan är vilken är finast budget eller lyx???Halens 399 kr

Nina West 1199 kr

10 dec. 2008

Mina tankar mina känslor

Älskar denna tiden som vi är i just nu men hatar den lika mycket, den får mig att tänka allt för mycket och den får minnen att växa sig till liv som varit jobbigt i mitt liv.
Är inte mig själv just nu och tycker inte om det eftersom julen är mysig med allt glitter och alla ljus.

Går med en klump i halsen och gråten är nära hela tiden, kanske eftersom jag inte är så snäll mot nära o kära när jag mår såhär. Blir liksom en ond cirkel av livet.
Spelar ingen roll hur jag än gör så blir det fel, enligt mig då asså.

Vill se framåt men slutar alltid med att jag tar ett steg tillbaka helt omedvetet.

Tankarna....

-MLE-

6 dec. 2008

Mys med vän

Idag ska jag och Maria sitta här hemma hos mig och tragga & dricka lite vin sen möter vi upp Malin och fortsätter någonstans, var?? Ja det vet vi inte riktigt än...

Jobbehelg just nu men har kväll imorgon så lite skoj måste man ju ha.
Jag o min J var inne och shoppade lite julklappar igår efter jobbet, kul att handla men det är inte lätt precis men som sagt väldigt roligt.

Önskar alla en trevlig lördag....

På återseende -MLE-

5 dec. 2008

Där satt den!!!

Äntligen är Alice & Kevin i FINAL!!! Tjohoo!

3 dec. 2008

2 Dagar, sol igen

Underbara 2 lediga dagar tänkte jag ha nu, helgen ska jag tillbringa på jobbet. Det är dock min sista helg innan jul så det kommer inte bli jobbigt att gå dit precis ;-).
Solen tittar fram idag oxå och mina planer för dagen är dock att hälsa på Malin på Tusen Ting. Gå en runda med vovvsisarna i em och bara vara och ha lite ensamtid utan min man som ska jobba, skönt ibland men dötrist ibland oxå.
Nu vill jag bara köpa mina julklappar, finns det något som är så roligt som att handla presenter till andra?? Jag tycker det är såå roligt.

En liten detalj ivårt fönster, stjärnan fån min syster o änglen från min bror.

-MLE-

1 dec. 2008

Måndag o en glimt av solen..

Älskade fantastiska jul, har så mycket julkänslor i min fjärilsfyllda mage just nu. Att gå här hemma och måsla med alla vackra glittrande ting gör mig så lycklig.
Advents middagen var trevlig och julskyltningen i byn var lika B som vanligt men ner dit måste man det hör ju liksom till.
Endast 3 veckor kvar till jul nu och tittar man ut genom fönstret ser det ju inte så ut, om 2 veckor tycker jag att snön kan komma och stanna över jul o nyår då blir min jul ännu bättre. Känner mig så glad, nu har jag bestämt mig - Denna julen ska jag inte göra något som jag sedan mår dåligt av, denna ska bli en ny start i mitt liv..

Trevlig Måndag På återseende -MLE-