Borta bra men hemma Bäst.....

30 nov. 2008

1:a Advent

Hemma på vår gata håller vi på att flytta in julen, 1:a Advent och tuppen gal tidigt i morse eftersom vi var hos några vänner på middag igår så hanns det inte sättas upp det sista i fönsterna. Jag handlade lite nytt i Ullared nu till jul men julklappar hittade jag dock inte så många. Nu ska jag göra mig i ordning för adventsmiddag hos farmor o farfar.
Tack kära Emil o Erika för en trevlig kväll igår...


Trevlig dag alla....På återseende -MLE-

28 nov. 2008

Fredagen den tjugoåttonde november

Min syster är så godhjärtad, jag bara kan inte sluta älska henne har varit där och fikat med henne och Lotta, alltid lika mysigt att sitta i Familjens underbara hem och dricka te ur farmor och farfars bröllopsservis som man kan busigt doppa sin pepparkaka med hjärtform i. Hon är en perfekt mamma som vet hur man ska göra för att få en mysig adventskänsla för sina pojkar, hade jag varit barn där hade mina ögon vilat på de fina granarna som hon hängt så vackert i sin gamla lampa ovanför matbordet eller tittat på stearinet när det sakta rinner ner på det antikvita ljuset som hon satt i en glöggflaska i vackert fodral på bordet i hallen som man ser när man kommer in från rugget.
Hon vet hur man ska få ett ombonat hem, så vackert så mysigt, du har ett öga för det lilla extra.
************************************************************************

Ikväll blir det lugnt, ska lägga mig tidigt för imorgon bär det av till Ullared, LÄNGTAR!!
På kvällen är vi bjudna på middag hos vänner i Kristianstad så 1.a Advent blir nog en tröttedag för min del men inte så länge för farmor o farfar bjuder oss på adventsmiddag.
Livet är underbart, jag älskar det. Tar tid att inse det ibland, det tog tid för mig att komma upp från allt gammalt men J får mig att stå upp och det är det jag älskar hos honom, han gör mitt liv lättare att leva.

På återseende -MLE-

27 nov. 2008

Torsdag kväll

Var bara tvungen att visa denna underbara snökula/speldosa jag fick av min mamma och pappa Thomas på min 25 årsdag i lördax, visst är den helt underbar?!.
På tal om dessa underbara människor så gick de precis hem från oss efter en middag tillsammans som bestod av spagetti och köttfärssås som min älskling tillagat åt oss.
Ska lägga mig nu ska hämta min äldsta systerson imorgon bitti för att köra honom till skolan, vill inte att han ska gå i detta ruggiga väder vi har just nu. Nattinatti

-MLE-

Julens alla stjärnor...

Resultatet efter vårt adventspyntande i datarummet..fint va!?

Hemma hos oss börjar julen smyga sig inåt, och den är lika välkommen som alltid.
Jag och J har städat datarummet i fm, han putsade fönster och jag hängde upp nya gardiner. Älskar den lediga tiden vi har tillsammans.
Min älskling var med i Göinge näringslivs tidning idag, ett reportage om hans företag, han var lika fin som alltid och hans fruga är stolt som en tupp både för reportaget och att han har nått en av hans 1000 drömmar, Jag älskar dig Jimmy och jag kommer alltid stötta dig!!

Nu ska jag gå och hjälpa min underbara man i köket...

På återseende -MLE-

25 nov. 2008

fimp o julstjärnor

1 vecka och 2 dagar sedan jag fimpade min sista cigarett, detta är så skönt och jag e stolt över mig själv. Varför utsätta sin kropp för detta gift inte vet jag men jag ska inte göra det mer ialla fall.

Har handlat mina första julstjärnor idag åhh nu vill jag bara ha jul och klä julgranen, men först ska jag till Ullared och inhandla lite nytt. Något nytt till julen måste jag inhandla varje år annars blir det helt fel :-).

Ikväll blir det ryggläge på soffan och mitt älskade Desperate Housewives!!

På återseende -MLE-

23 nov. 2008

tjugotre i kalendern

Min dag igår var bra, kunde ju inte bli bättre fick ju tillbringa den med dem jag älskar mest på jorden, min familj.
J stod i köket hela dagen på menyn stod det rostbiff och potatisgratäng han e så duktig i köket min man.
Tusen tack till min familj för att ni finns, av fam thomasson fick jag en ljusdekoration o en sushibok, som sagt e det ju min favvomat, min bror fick jag trissisar JAG VANN 175 kr mmm, min andra bror en fin blomma o mam o T en snökula i guld.
Idag har dagen gått åt att fixa övervåningen, gästrummet e pimpat o nu älskar jag det.

Tusen tack till alla som grattat mig lite överallt KRAM till er.

På återseende -MLE-

22 nov. 2008

25 år shit!!Hjälp!!

Vaknade med världens huvudvärk idag, men älsklingen kurerade mig med tabletter efter att jag fått frukost på sängen , ett döläckert armband från Perla och röda rosor.
Min syster var först med att ringa o gratta mig, skönt för henne att säga 25 ännu en gång haha...jag älskar ju den siffran..not..
Mina systersöner har satt in sin moster i tidningen oxå, kan man hitta sötare små pojkar, älskar er!!!
Nu bär det av på ridning strax och sen får vi se hur denna dagen blir!! Tack alla som grattat mig!!

Ha en bra dag, det ska jag ha med dem jag älskar!!!

-MLE-

21 nov. 2008

Sista dagen ahh

Ikväll myser jag med min man på soffan, min sista dag som 24. Snart blir det idol och efter det ska vi se Arn.
Imorgon bitti får vi se hur jag reagerar som 25, kanske inte kan stiga upp för alla krämpor :-)..
Skämt o sido, imorgon fm ska jag me Emma o kolla in Ojjas o Myrisen som ska på ännu en ridlektion skojskoj, på kvällen ska jag ha en lite träff med mam o co med lite middag så man kan få känna lite att man fyller år men själva firandet blir senare tillsammans med min älskling som fyller 30.
Fotsatt trevlig fredagskväll...

På återseende -MLE-

19 nov. 2008

nittonde november

Nu har jag precis skickat iväg en beställning av julkort, de blev såå bra tycker jag.
Beställde några extra bilder oxå som jag ska ha i en ram i hallen på vår lilla familj.

Nu bär det snart av till jobbet, har 2 kvällar i rad men man ska inte klaga finns det något bättre än sovmorgon?? hehe nä inte hos mig ialla fall.

På återseende -MLE-

18 nov. 2008

MysPys

Väntar med spänning på kvällens avsnitt av desperate housewives, men först blir det filmen Walk the line som jag ännu inte sett :-).

Trevlig Tisdagskväll Kram

På återseende -MLE-

Pix från festen

Johnny Cash
Man in black

Dolly Parton
Clint Eatwood
Stig Helmer o Ole
Gwen Stefani o Lemmy
Pamela Anderson o Kat von D
Henrik Amy Winehouse Axl Rose o Dexter
Jag som Avril Lavigne, tack alla för en trevlig kväll...

Tjo

Festen var lyckad i lördags. har inte orkat blogga något, men bilder kommer inom snarast från halloweenfesten.
Nu ska jag plocka in mina nya glas som jag köpte igår på ikea.

kram

På återseende -MLE-

15 nov. 2008

Lördag fm

Kvällen igår gick åt att förbereda inför festen ikväll, men det var mest systra som pulade jag var rätt seg mycket ovanligt :-).
Nu ska vi snart upp till dem igen och förbereda maten vilket emma redan börjat med, snacka om energi hihi.

Nä om man skulle packa en lite väska och dra...

Trevlig Lördag alla kottar!!!

På återseende -MLE-

14 nov. 2008

Förberedelser

Nu har jag o systra kommit hem från stan, vi har inhandlat till i morgon då kändisfesten ska äga rum.
Våra outfits är helt klara och Ja jag e rätt nöjd faktiskt, kommer bilder på söndag om jag pallar vill säga ;-).
Nu ska vi upp till E o B och duka o greja.

Trevlig Fredagskväll alla

På återseende -MLE-

13 nov. 2008

Vad händer

Jag tänker ofta på vad jag har åstadkommit i mitt liv, och allt roligt jag gjort. Om ca 1 vecka fyller jag 25 och tänker mycket OFTA på det som varit, alla man umgåts med och alla man har haft såå roligt med, Jag lever mitt liv nu och det märker jag tydligt, som sagt så har jag en grym åldersnoja och tänker på det dagligen. Jag har har eller vi har inga barn än men vi har 2 underbara vovvar. (Mitt privatliv håller jag lite för mig själv). Jag har en underbar man som jag älskar över allt annat på jorden utan honom hade jag gått under, allt detta vet jag ju men ändå e jag inte nöjd, något fattas mig så kommer det vara, eller??
Jag har blivit sviken MÅNGA gånger i mitt liv både av vänner och familj, men blir man starkare av allt?? ja jag tror det, det känns så ialla fall.
Ibland känner jag mig minnst på jorden ok att jag e 164 hög men det är inte det jag menar, det jag menar är att jag känner mig låg och att ingen ser mig, JAG FINNS HÄR!! Ok?? Jag är en människa som alla andra. Jag brukar skämta bort alla svåra situationer men på något vis menar jag allvar men kan inte visa det, jag e en sådan människa, en som tokar till hos alla, ja en lite pajas kanske man kan säga :-). Tankar måste komma ut så här har ni mina för idag. Pussis

På återseende -MLE-

11 nov. 2008

Så svinit

Satt precis och läste aftonbladet där det stod om en mamma och hennes pojkvän samt en inneboende som har annhållts misstänkta av mord på sin 17 månaders pojke, blir så fruktansvärt förbannad hur kan man göra så mot ett oskyldigt litet barn. Han hade över 50 registrerade skador bla en bruten rygg och saknade naglar.
Vissa kan FÅ barn men mördar dem och vissa kämpar som bara den för att bli gravida, världen är orättvis. Hur kan man använda en liten 17 månaders bebis som slagpåse, för mig är detta helt sinnessjukt och ofattbart.

Från det ena till det andra så kom Ernst etta idag på agilityn, min pojk de :-)!!

-MLE-

Silver för den lille :-)

Avslutningen för eros gick mycket bra igår, han kom tvåa i agilityn tjohoo vad det var roligt!!
Ikväll får vi se vad ernst går för, J ska oxå följa med och titta ikväll så nu får vi ju hoppas att det går bra.
J har hittat alla sina kläder till lördag men jag e inte riktigt klar, hoppas tid finnes denna veckan för nu jobbar jag alla dagarna.

På återseende -MLE-

10 nov. 2008

VILL HA


Vill att dessa skorna flyttar hem till mig och min samling....Den är välkommen..ah vill ha!!!

Rundgång i huet...

Det är något i mitt huvud som hela tiden upprepar , men det e ingen som vet vem det är, inte de kläderna, inte det håret ..aahhhh jag blir galen. Men tänk om det är så då att ingen kan se vem jag kommer föreställa på lördag, jag blir tokig!!! Om jag bara hade hittat allt nu till outfiten så hade tankarna kanske kunnat försvinna och jag hade kunnat fokusera mer på allt annat runt omkring själva festen.
Får ju hålla ialla fall en tumme på att jag hittar det i morgon i Hässlehåla..hoppas..

Ikväll är det sista gången för Eros att gå på träning o Ernst imorgon, kan faktiskt på något underligt sätt erkänna att jag tycker att det ska bli skönt, måste vara sj rusket ute, inget roligt att frysa en hel timme 2 ggr i veckan.
Men ikväll blir det vofflor och agility o i morrn oxå, så roligt det ska det bli. Jag kommer sakna det som tusan ändå, så roligt att se ialla fall Ernst för han älskar att hoppa och röra på sig.

Nu har helgen avslutats och inget mer jobb från på onsdag, min enda lediga dag imorgon kommer gå åt att hitta kläder till festen och utbildning på em, sen e det vara att gå på igen. Gör inte så mycket för då går dagarna lite fortare så det kan bli lördag!!

På återseende -MLE-

8 nov. 2008

Möd i huet

Nu är jag hemma på timmar börjar 16 igen, skönt att få pussta ut en stund och bara vara. J jobbar till 14 så lite middag får man väl fixa till hjärtat.
När jag kom hem i gårkväll hade han fixat sushi till mig, vilket är min favvomat kan man ha det bättre!? Nej jag tror inte det.

Har ju lagt ut vår soffa på blocket men det går inget vidare med den försäljningen, jag vet inte vad vi ska göra av den, pratade om att sätta ner den i källaren men HUR ska vi få ner den?? De e ju en annan femma!! Måste ialla fall få bort den från vardagsrummet så jag kan få lite ordning på torpet.
Pratade om att måla om sovrummet igår så det är mitt nästa projekt här hemma och gästrummet, så skönt nu när hösten och vintern kommer så man kan pilla lite med sådana saker. Inredning är högt uppe på min ÄLSKAR-ATT-GÖRA Lista.

Nu har jag ätit klart min frukost så nu ska jag bara vara och kanske göra något redigt.

På återseende -MLE-

7 nov. 2008

Fredag igen och jobb

Jaha då ska man jobba hela denna helgen oxå, jobbar extra ikväll som sagt men det är ju faktiskt goa pengar till jul och tills man ska till Ullared åh vad jag längtar nu...

Har ju lite uppbokat nu helgerna framöver och det är ju alltid kul, är en som måste ha något att se framemot. Nästa helg e det dax för vår halloween fest och sen helgen efter fyller ja 25 AHHH. Ska inte firas då, jag o J ska firas ihop nästa år då han fyller 30.

Ha en bra Fredag alla lediga knattar. Ha de

På återseende -MLE-

6 nov. 2008

färdigmasserad

Ahh vad det var SKÖNT med massage!!! Kunde ju inte vara bättre såhär en torsdagskväll. Bodyskrubben var oxå gott, nu är man len som en barnrumpa :-).
J kom precis hem från byn han har inhandlat lite gottis som vi ska smaska med till Nytt Läge ikväll. Vi firar helg idag för till riktiga helgen jobbar vi båda.
En öl, pringles och degistive choklad kan ju inte bli bättre, nu ska vi mysa vad ska ni göra???

På återseende -MLE-

6/11

Idag är det ju torsdag och jag o E ska på massage i Hässleholm ikväll, detta har jag längtat efter länge.
Jag o J har hållit på ett tag att fota vovvarna för årets julkort och det var inte lätt vill jag säga, men tillslut blev det ett som blev bra. Ja idag har jag ledig dag i morgon oxå egentligen men ska jobba extra inte fel nu till jul med lite extra i kassan.

Jaja ha en bra torsdag alla
På återseende -MLE-

5 nov. 2008

1 år idag

Idag är det precis ett år sedan vi hämtade hem lille Ernst, tiden går så fort och tänka sig så duktig han har blivit och tänk att vi har lyckats med en vovve :-) helt fantastiskt. Ernst är min lille medicinhund och har varit från början, han har gjort ett bra jobb detta året, känner faktiskt att jag är behövd och det var ju meningen, just att jag skulle ha något att pyssla om och ha något annat att tänka på. ÄLSKAR DIG ERNST!!! Tack för att du är min bästa vän!!
( Tro nu inte att Eros inte betyder något för det gör han, älskar ju dig me plutten :-) )

På återseende -MLE-

3 nov. 2008

Sötisar :-)

Hur mycket kärlek finns det att ge er, ni är så söta i era dressar :-)

3/11-08

I lördax hade vi litta förpartaj innan pizzan och trubaduren, blev lite sing star turnering, mycket trevligt.
Nu är min jobbhelg över men är bara ledig idag, drygt. Ska försöka få så mycket som möjligt gjort här hemma så man slipper det sen.
Nä nu e de dax för det första blosset. Ha en bra måndag.....



På återseende -MLE-