Borta bra men hemma Bäst.....

30 sep. 2008

shopoholic

Oj nu gjorde jag det igen, gick in på ellos.se och dessa två plagg får komma hem till mig :-)


På återseende -MLE-

Shopping

Var i Kristianstad med min älskling igår, tanken var att vi skulle till Malmö men det blev aldrig av så vi åkte in på en shopping runda till staden istället.
Jag köpte
1 kjol på hm

1 topp på hm

ett par byxor på JC

Lite nytt att ha på mig när vi ska till Paris som bara är 10 dagar kvar tills vi åker,LÄNGTAR!!

Köpte dessa skorna på skopunkten, vilka jag fick när jimpa köpte 2 par.Tack älskling

myspys

Idag när jag kom hem från jobbet stod maten på bordet, jag blev bjuden på tonfisksallad. Gottgott var det.
Efter maten tappade min älskade man upp ett fotbad till mig eftersom jag har så ont i lederna nu när kylan kommer smygande.

Nu ska vi snart åka på kurs med Ernst, hoppas på att det går lika bra idag, min älskling ska oxå följa med oss idag.
När matte sitter i fotbad måste vi oxå va me såklart!!!
På återseende -MLE-

28 sep. 2008

ojojoj

Är så jädrans trött nu, jobbat hela helgen. Ikväll har jag o J varit ute på en LÅÅÅNNNGG runda med Ernst & Eros, det tyckte de om.
Nu tänkte jag faktiskt gå och lägga mig, ledig dag imorgon men planerna drar till Malmö.
Sov gott alla snuttisar...
På återseende -MLE-

26 sep. 2008

Fredag 26/9

Ja då var dagen kommen då min hjälte kommer hem. Kan inte förstå vart denna veckan tog vägen, men så är det att ha att göra hela tiden.
Såklart jobbar jag hela helgen när J kommer hem men kvällen idag och kvällen imorgon så de e ju inte så man börjar böla precis.

Nu är det bara 2 veckor kvar tills jag o min hjälte ska till Paris, snacka om att längta... Det var ju ett tag sen man kunde resa vilket vi gjorde rätt mycket innan. Men när doggisarna kom in i vårt liv har det ju inte kunnat bli så mycket eftersom man inte bara kan ta förgivet att någon kan ha dem.

Nej nu börjar jag snart, möte/utbildning i em tjohoo:-(!!!!

Önskar alla en trevlig fredagskväll

På återseende -MLE-

25 sep. 2008

Ledig dag

Sitter just nu hemma hos mamma, vi har varit ute nästan hela dagen och gått. Varit i m:s affär och shoppat lite, sen gick vi mot mormors och bjöds på äppelkaka.
Nu håller mamma på med lite vofflor de ska bli gott, tackar för det.

I morgon är det fredag och min älskling kommer hem..längtar...

Ha en bra tosdagskväll all....

På återseende -MLE-

24 sep. 2008

Älskar dig mamma



Hittade detta kortet när jag satt och kollade på gamla foton, tycker så mycket om det att jag var tvungen att lägga in det. Många som säger att vi e lika... Fotot är taget förra sommaren i stockholm.

Onsdag

Ja då var det onsdag idag och dagarna gå så fruktansvärt fort. Kom o tänka på innan att jag inte suttit framför tv:n en enda kväll på dessa dagar j varit borta. Har jobbat på dagarna och varit på kurser med vovvarna på kvällarna.
Ikväll jobbar jag så killarna ska vara hos sin mormor, tack mamma för att du hjälper mig.
Ledig dag imorgon sen kommer min hjälte hom på fredag så då blir det förhoppningsvis myskväll, när jag kommer hem från jobbet på fre. kväll vill säga.
Nej nu ska dammsugaren fram och få göra sitt, har inte hunnit någonting känns det som.

Vill oxå idag gratta E&B på deras 3-åriga bröllopsdag, hurrahurrahurra!!!

På återseende -MLE-

23 sep. 2008

E & O

Jag Älskar Detta Fotot!!!
Jag O Min Systerson Ozzian

21 sep. 2008

Lämnad

Idag har jag inte pallat göra så mycket, varit hos mamma o ätit middag det tackar man ju för. Lovade lite bilder men det tar jag imorgon nu måste jag nanna för imorgon börjar jag tidigt.
J har lämnat mig idag, känns mycket jobbigt men så är livet....

Haha najmen skojade bara han har åkt till sthlm på utbildning med sitt egna företag så nu är man ensam tills på fredag. Sånt här behövs ibland man kommer närmare varandra på ett konstigt vis.

Nattinatti -MLE-

Inte meningen..

Var på kalas hos min yngsta kusin igårkväll, men kvällen slutade med att jag följde med M till Granada och det var lika skoj som vanligt när man e ute med henne. Nä nu ska jag äta frukost kommer med lite bilder från helgen senare.




-MLE-

18 sep. 2008

Vilken dag...

Dagen började skit idag, vaknade kl 07.15 av att jobbet ringer för att väcka mig. Jo då MLE har försovit sig, snacka om att förstöra en hel dag. Jobbade till 13 så det var inte så farligt. Efter jobbet åkte jag och J in till stan för att shoppa lite presenter till folk framöver.
Köpte även en basker till mig sj och örhängen.

NU sitter vi här framför tv:n och har kollat på IDOL och Filip & Fredrik.
Imorgon ska jag bara in på möte på jobbet sen håller jag helg, kvällen ska jag tillbringa hemma hos min syster eftersom hon o Benza firas.


På återseende -MLE-

17 sep. 2008

GRATTIS systramin

GRATTIS ÄLSKADE SYSTER PÅ DIN 28-ÅRSDAG!!! JAG ÄLSKAR DIG, FIRAR DIG EXTRA NOGA PÅ FREDAG!!!

14 sep. 2008

kylan

Filmen vi såg på bio igår var super bra, fick ett sånt lyckorus efteråt när man gick därifrån. Sedan när vi kom hem igen beställde vi pizza och åkte upp till mammas kusin i tydinge, helt enkelt en mysig kväll blev det.
Nu känner man att hösten är här, nästan så att man behöver vantar när man ska ut och röka. Tycker bäst om sommaren men sen har ju faktiskt varje årsid sin lilla charm. Tända ljus och sätta en liten eld i öppna spisen det är höst det, mysigt.
Hoppas att alla har haft en bra helg för det har verkligen jag haft.



-MLE-

13 sep. 2008

Nyförälskad

Satt och kollade runt lite på nätet efter stövlar eftersom det är ett stort + för mig med hösten att just kunna börja använda det igen. Hittade en helt underbar stövel på skopunkten faktiskt. Är ute efter en brun eftersom jag har en brun skinnjacka. Men sen och andra sidan så fyller jag ju snart år och eftersom min man är här inne och läser ibland så var detta kanske ett bra tips eler??
Nej skämt och sido jag ska nog köra in och köpa dem nån dag, om de passar till jackan vill säga..
På återseende -MLE-

Bio time



Ikväll blir det Bio med mamma & Jimpa, ska äntligen se Mamma Mia.

Ha en trevlig Lördag alla....

På återseende -MLE-

10 sep. 2008

var är jag??

Kan inte sluta tänka, kan inte sluta gråta. Vad är meningen med livet?? Vad är min mening med livet??
Livet är upponer så oxå jag.
Behöver ett break från mig själv men hur??
J åkte till södertälje på jobb imorse, kan han inte sluta vara så bra på sitt jobb :-) så jag får ha honom hos mig.
Lägger mig ner och blundar ett tag, kan allt vara bra när jag öppnar ögonen igen..snälla...



På återseende -MLE-

9 sep. 2008

Kurserna

I gårkväll gick det bra för lille Eros på hans första valpkurs, hans uppfödare var där och ville se honom och hon tog kort på honom och hon tyckte att han var såå fin. Man blir ju väldigt stolt som matte såklart.
Ikväll blir det fortsättnings kurs för energipaketet Ernst, ska bli spännande och se hur han reagerar att börja igen. Det blir säkert bar men han blir nog sur eftersom han inte får hälsa och umgås med de andra hundarna vilket är det bästa han vet just andra hundar och andra människor. Han är så social, lite skillnad från hur lillebror är. Tillbaka dragen och rädd. Men får hoppas att det blir bättre för Eros efter dessa 10 veckorna.


Nu ska jag göra mig klar för kvällens kurs.


På återseende -MLE-

8 sep. 2008

Måndag!!!

Jaha då var det måndag igen, blev inget bloggande igår efter lördagens fest. Var på loppis med M och sen tillbringade jag o J kvällen med massa gott att äta och lite filmer. Men nu kommer lite bilder från festen, tack paret Thomasson för en mykket trevkig kväll.
Ikväll blir det Eros första valpkurs, ska bli spännande...

Vill oxå passa på att gratta lille Benza på sin 28 årsdag idag!!Grattis!!!
Jag i lördax
En del folk
Lite till folk
Systrarna
Jag o JHehe ja vad säger man

På återseende -MLE-

6 sep. 2008

Lördag 6 september

Då var det första lördagen i september vilket betyder att det är Broby marknad igen. Men utanför fönstret är det regn regn o åter regn. Får se om det är uppehåll i em så man kan gå en liten runda i alla fall.
Ikväll ska vi på fest hos fam Thomasson, det ska bli trevligt som vanligt.
Kommer tillbaka lite senare.



På återseende Kram -MLE-

5 sep. 2008

Fynd

Idag har jag och E samt Ozzie varit i Hanaskog på möbelmagazinet och fyndat lite.
Jag hittade två gamla 50-tals dukar och på övervåningen stod en ensam vacker 50-tals stol och väntade på mig, så den fick följa med mig hem. Nu har jag skrubbat den som in i och vovvisarna har provsuttit den och det såg ut som att de var nöjda med den :-).

Min vackra stol

På återseende -MLE-

Blondie



Här är bilderna jag lovat på min nya frisyr.




jaha

Blir så jävla förbannad rent ut sagt. Satt och läste K-Bladet innan imorse och där är överskriften HANDVÄSKHUNDARNA SÄLJS NU UT PÅ BLOCKET. Ja just det alla små tonårsungar som inte kan ett piss om hundar tillåts av sina föräldrar att köpa en chihuahua sen när det inte är "trend" längre nä då säljer man den på blocket. Va fan e det frågan om har inte folk några känslor i kroppen. Är väl bara en tidsfråga innan folk säljer sina ungar på blocket, det e ju oxå en stor trend blan kändisar nu.
Nej fy vad arg jag blir, precis som om jag köptemina bara för att spinkiga barbiedockan paris hilton har en haha skrattretande. Faktiskt skulle alla göra en test innan man skaffar en hund särsillt de såkallade kamphundarna. Det finns så mycket i vårt samhälle som behövs rättas till.

På återseende -MLE-

4 sep. 2008

Acnen tar över mitt liv...

Sitter här och har nu gjort min 3:e behandling NuSkin, allt känns piss för allt har blommat upp som sören vilket det kunde göra de 2 första veckorna. Men varför ska man inte kunna gå utanför dörren med huvudet högt och faktiskt få känna sig snygg, istället för att känna sig som en flottig pizza??
Jag vet ju att jag måste tänka positivt men vem fan hade gjort detta i en sådan här situation!? Ja vem vet, inte jag?
Men jag vet ju varför nu,har ju fått det bekräftat det är huvudsaken.
Vill oxå passa på att tacka alla som hjälper mig och till dem som stöttar mig i detta som pågår just nu. Ni som vet vad jag menar förstår tacket.

Det var vad jag ville ventilera om ikväll.


Äntligen!!!

Beställde en ny mobil idag, förlängde mitt abonemang på 3. Har haft min gamla mobil sedan 2005 och tyckte det var på tiden att byta eftersom batteriet inte håller mer än knappt en dag, vilket många retar sig på i min omgivning hihi, eller hur??


Blev en sony ericsson w760i, blev förälskad i färgen, fast helst hade jag velat ha en rosa men finns tyvärr inte några snygga modeller med min älsklingsfärg ROSA, dåligt tycker jag....:-)

På återseende -MLE-

Jo så blev det

Japp det blev en kortare frisyr ändå, kunde inte låta bli(bild kommer sen).
Jag bara kände att nu måste de risiga topparna bort, och det kan man ju säga att de gjorde.
Blev mycket nöjd med frisyren och det platinablonda fick vara kvar för det trivs jag så med. Men som sagt så kommer bild senare. Nu ska jag stryka färdigt sen ska jag till systra min o äta kvällsmat.



På återseende -MLE-

3 sep. 2008

idol 2008


Ikväll börjar den nya säsongen av Idol tjohoo vad jag har längtat efter detta. Så kl 20.00 sitter jag fastklistrad i soffan!!!
-MLE-

<3<3<3<3

Kvällen igår var som sagt så mysig, vi åt thaimat o drack lite rose`vin.
I dag ska vi in till stan j o jag, tog semester idag så nu är det precis en vecka tills jag börjar nästa gång.
På måndag börjar Eros valpkurs, ska bli så roligt att se honom springa i sanden, bara han inte fastnar;-).
Sen på tisdag e det dax för storebror Ernst att börja sin fortsättningskurs. Jag tycker detta är så roligt med hundar och att lära mig allt om dem. Jag älskar väluppfostrade hundar för då mår de bäst psykiskt. Gillar inte när människor låter sina hundar göra precis som dom vill, tex sova hos en i sängen (sorry emma jag vet att du gillar det hihi) sitta nedanför bordet när man äter eller uppe vid bordet än värre. Fast att jag älskar mina hundar o de e som små bäbisar för mig så måste jag ha regler för dem annars vet jag att de inte mår bra, man måste ju ändå inse att de e hundar ändå. Detta e ju från mitt tycke.....

Jag från igår

På återseende -MLE-

2 sep. 2008

Kvällen med stort K

Denna kvällen har varit för mig helt befriande, jag har skrattat något så in i. Har varit hos systra min o jag o Anton har hjälpt henne tills på lördag.
Fick våra små älsklingar på 4 ben att ställa upp som modeller, det blev ju lyckat, eller hur??


Våra små modeller
Berra Bus
Eros

Tusen tack för ikväll E, jag älskar dig!!!!
Nä nu väntar jag in mannen min som kommer hem snart.
E ledig i en hel vecka nu i schema gottgott.
Sov gott alla vänner
På återseende -MLE-

...


Älskling jag kan inte förstå att det är över 2 år sedan vi gifte oss. Älskar dig mer o mer för varje dag som går.

Hur jobbigt som helst..

Sitter o kollar frisyrer på internet just nu, har tid på torsdag. Skulle vilja klippa av mitt hår men vet inte om jag vågar. Min bror säger att vi inte är de som inte vågar så jag får väl lyssna på honom som håller på med en helarms tatuering haha.
Men en sak jag e hundratusen procent säker på är att jag inte kommer att färga det mörkt igen hihi, det var det värsta jag varit med om haha.

Har man alltid varit blond så känner man ju sig bäst i det.

Mörkhårig och ljushårig, vilket är bäst??? Dum fråga haha

fortsättning

Tänka sig att jag vågade mig till jobbet denna helgen och igår, fast att jag inte får ha något täckstift i ansiktet. Kan ju säga så mycket som att jag faktiskt e stolt över mig själv. Det går framåt men de första 2 veckorna kan det blomma upp lite mer men än har jag inget märkt. Jag e fortfarande så spänd på resultatet men jag måste ju ta en dag i taget men det e såå jädrans roligt detta.
På torsdag ska jag göra den tredje behandlingen och då tar jag oxå det andra kortet men vet ej när jag vågar sätta in dem, får ha lite mer självförtroende först :-).
Nu ska jag gå ner o käla lite med mannen min innan han ska till jobbet.

På återseende -MLE-