Borta bra men hemma Bäst.....

30 aug. 2008

Kärlek

Jimmy jag älskar dig
Du är mitt allt......

29 aug. 2008

Beroende

Just nu sitter jag och spelar en stund på king.com, är helt j****r beroende av det grrr, så sjukt irriterande juuu. Ska snart ta tag i hemmet pula lite runder här kanske slänga i en maskin tvätt ja skit samma, jag måste ialla fall sluta spela snart.
Till spelandet dricker jag ett glas Ramlösa och äter ett litet mellanmål som består av Bixit blåbär mm.
Puss o kram Banan -MLE-

början

Igår provade jag NuSkin första gången själv. Det var nervöst eftersom jag målat upp en bild att allt kommer bli 100 gånger värre. Man känner sig hur ren som helst, ett sådant kitt skulle alla ha i sina badrumsskåp, ingen dålig grej. Schampot jag köpte där var helt enormt, håret var så lent efteråt att till o med Jimpa sa det, o då märks det tydligt om han säger det ;-).

Tog ett före kort igår men väntar att sätta in det lite.....


På återseende -MLE-

27 aug. 2008

Underbar kväll

Jag o min man spenderade kvällen med att äta planka på pizzan och drack lite gott. Sen bar det av hemåt igen för där låg två filmer och väntade. Detta var den mysigaste och roligaste kvällen på mycket länge. Tack Jimpa för igår, jag älskar dig mitt hjärta.


-MLE-

26 aug. 2008

2 år sedan...

Idag har vi 2-årig bröllopsdag, kan inte förstå vart tiden tar vägen. När jag kom hem från jobbet idag fick jag ett fång av stora röda roser, åhh jag som älskar att få blommor. Inte nog med det utan sen tog han fram ett paket oxå, i det fanns ett silverhalsband med en berlock där det står 'Alltid Kärlek' på.
Jimmy jag älskar dig över allt annat på jorden, du är min livskamrat, den jag alltid kan lita på i alla situationer, du finns alltid där för mig vad som än händer. Du vet oxå att jag alltid finns för dig, att 2 människor kan vara skapade för varandra som vi är trodde jag inte på innan jag träffade dig.
Du är inte bara min make utan oxå en bästa vän, du är den jag alltid kan lita på. Vi har gått igenom så mycket jobbigt under vår resa tillsammans, men har visat varandra vad kärlek är genom att stötta varandra och att lösa alla problem, fast att du vet hur jobbigt vissa saker har varit för mig att släppa än idag, så vet du att det är dig jag älskar över allt annat på jorden. 1000 pussar på dig jimpapimpa!!!

Killarna ville ju va me o visa mattes underbara blommor
Halsbandet, lite suddigt men man ser ungefär
På återseende-MLE-

Nu har det kommit.

Jag som så många andra har lidit av svår acne i många år, men nu ska det få ett slut. Har beställt produkter och en liten maskin från NuSkin. Detta garanterar att det ska försvinna. Det är väldigt dyrt och har kostat mig mycket men det är inget att prata om när det försvinner då är det värt mycket mer än så. Tänk att vilja vara med på ett närbilds foto igen och få tillbaka självförtroendet. Det kommer komma en före bild snart sen följs alla veckorna med nya bilder, så hoppas jag på att man kan se en förrändring snarast.
Behandlingen är i 10-12 veckor, 2 gånger i veckan.
Nu vill jag att vi håller tummarna på att det går hela vägen så att jag vill visa mig igen PÅ RIKTIGT!!

''''''' Min lilla låda med produkter:-)''''''
På återseende -MLE-

25 aug. 2008

SPRUTA

Snart ska vi köra till vetrinären med Ernst, han ska få sin 1-års spruta. J har jobbat inatt och eftersom jag inte vill köra dit själv så erbjöd sig min älskade syster att följa med vilket glädjer mig.
Som sagt så gillar jag inte vetrinärkliniker och inte att min lille älskling ska ha en spruta heller för den delen, men men ett ont måste o så har jag ju Emma med mig som stöd :-).
Senare bär det av till stan för shopping av mat inget roligt med det måste man göra det oxå.

Nähä nu ska jag göra mig iordning, redo för en ny dag.....

24 aug. 2008

Ernst 1 År



Igår fyllde min stora prins 1 år. Grattis hjärtat jag älskar dig!!!

23 aug. 2008

Bläää


En sådan här liten skit hittade jag precis på min kropp, HATAR dem, just nu känns det som hela kroppen e full av dem. Får nog gå igenom vovvsen imorgon igen.

Ernst Eros


Mina förtrollande vänner
Vad vore livet utan er??

22 aug. 2008

Hm

Sitter just nu vid min lilla dator och isolerar mig ett tag. Vill vara för mig själv en stund men ska snart gå ut från rummet och möta omvärlden igen. Vill bara ladda upp först och någonstans hitta henne jag tappade bort imorse, mig...

21 aug. 2008

Pizza, spel, öl & vin

Kvällen igår tillbringade jag tillsammans med min lillebror, vi beställde pizza och drack lite gott. Vi spelade familje geni o vi var lika duktiga båda för vi vann lika många gånger.


Ursäkta min underbara utväxt, ska beställa tid snart :-).

17 aug. 2008

17/8 2008

Detta har nog varit årets slappaste helg, har inte gjort något speciellt alls faktiskt. Jag o mannen min har verkligen vilat ut och sådana helger behövs efter allt skoj vi gjort denna sommaren. Idag känns det som ett riktigt höstväder regn och åter regn.
Det gör inget för då har man ännu mer anledning till att bara ligga på soffan eller sitta vid datorn.

Vill oxå passa på att gratta min svägerska som idag fyller 32 år. GRATTIS vännen!!!

13 aug. 2008

Sjuk :-(

Nu har jag inte skrivit på några dagar, har varit sjuk eller e fortfarande. Döförkyld och världens hosta men imorgon går jag tillbaka till jobbet, febern e borta nu.



Hatar att bara ligga på soffan o inte göra ett skit. Ingenting för mig men det e ju lika bar att vila upp sig ordentligt.



Detta bjöd min älskade man mig på härom dagen när jag kom hem från jobbet, dödsgott!!!


I lördax var vi på trubadur afton på pizzan och det var lika kul som vanligt, måste varit sällskapet som gjorde det hela, kul som bara den ialla fall.


Jag Malin o Kasia, vi hade dödskul!!!! Lite luria va vi allt på bilden hihi

7 aug. 2008

MLE Cecilias tankar...

Första dagen på jobbet gick över förväntningarna mycket bra, det var som om man inte varit därifrån alls. Men så är det ju man är helt inkörd i sitt arbete och det är ju verkligen något positivt.
Jag älskar verkligen mitt arbete men ibland slår andra tankar mig, är detta verkligen det jag ska syssla med tills jag är 65, tanken skrämmer mig ibland. Men att ha ett fast arbete i dagens samhälle är inte så lätt så man ska vara tacksam för det och det är jag. Men drömmarna jag hade när jag var liten då? ska man inte leva upp till dem ? Detta sa jag inte när jag var liten att jag skulle jobba på ett äldeboende då skulle jag bli något helt annat ochdet var därför jag läste denna linjen från början för att ha en grund men fastnade dock på vägen.
Mycket händer i livet som man inteär beredd på alltid, och så är ju livet, fullt av överraskningar.

Jag är 25 år i år och jag ska ju inte tro att mitt liv är över precis bara för att jag har åldersnoja redan, jag har många år på mig att nå mitt mål för det är vad jag vill, JUST komma ifatt mina drömmar.
Jag säger som min syster o mamma bukar säga, man ska alltid ha mål i allt man ska göra..höga, då växer man som människa. Det ligger något i det hela så jag får ge dem rätt igen då ;-)

6 aug. 2008

Nu börjar det.


Idag börjar allvaret igen, kan inte förstå vad dessa tre veckor gått fort. Men mycket har vi ju gjort så jag är dönöjd med årets semester. På ett sätt ska det bli skönt att komma igång igen, men ångesten har varit här och knackat på min axel men det är bara till att ignorera den och ta sig i kragen för just nu finns det ingen återvändå JAG SKA BÖRJA JOBBA IGEN!!!


J har oxå börjat idag fast han har en vecka kvar men han tyckte att de dagarna kunde han spara till någon gång vi kan vara lediga tillsammans, han är så snäll. Han fick nitlotten ikväll, Ernst ska till vetrinären och klippa klorna tråkigt för honom men bra för mig, tycker inte om sådana ställen och inte när det gäller min lille vovvsing. Men det går säkert bra, Jimpa e ju me <3


4 aug. 2008

En underbar dag...

Dagen började som sagt med frukost hemma hos oss, sedan blev det 2,5 timme ridning på islandshästar något som ingen kunde ana så det var ju roligt.
Vi begav oss sedan upp till Dale`ns där det blev lite lekar och sedan lite senare oxå kräftskiva. Vill tacka alla för att vi hjälptes åt att göra denna dagen oföglömlig.


1 aug. 2008

Fyndaren

Idag har jag passat på att fynda lite på hm.com, det blev ett par jeans, en blommig blus som jag kan ha hela hösten oxå och sen en svart tunika. Allt var på REA men det gillar jag då får man lite mer för pengarna :). Nu ska vi åka och ta oss ett litet dopp, byebye


Årets kräftskiva!!!

I morgon är det dax för årets kräftskiva men kallas oxå trivseldag för vänner. Jag Malin & Håkan har fixat dagen för oss alla, vi börjar med frukost här hos oss sedan blr det en överraskning för alla, sedan e det dax för kräfter på kvällen. detta ska bli mycket roligt, vi är 5 par som ska roa oss en hel dag.