Borta bra men hemma Bäst.....

31 juli 2008


Kan inte förklara hur mycket dessa 2 varelser betyder för mig, älskar dem oändligt....


Ett tag sedan sist...

Det är ju ett tag sedan man skrev här inne, mycket har hänt och det har varit en underbar semester tillsammans med familj och vänner.
Semestern började med att köra o hälsa på Fam. Dale`n på öland och sedan bar det av mot Dalarna. Hem och sov en natt sedan åkte vi till Ystad en helg. Kan inte förklara hur underbart det har varit med semester tillsammans med mannen min. Ernst & Eros var fantastiskta, de hängde med alla 200 milen vi har kört på vår semester, de är så duktiga.
Några bilder från vår underbara semester

Ett från Öland

Ett från Dalarna

Ett från Ystad

23 juli 2008

Hälsningar från Dalarna

Sitter just nu i husvagnen uppe i Dalarna hos J:s bror, vi har det underbart skönt. Tanken var att vi skulle köra hemåt idag men vi har det så gott så det blir imorgon istället.
Har snart varit hemifrån i en hel vecka o det har varit bra. Började på Öland i helgen och det var trevligt. I söndags bar det av uppåt och det tog ca 12 timmar hit med många stopp då vill säga.

Nu ska vi vila en stund sen är det jag o J som fixar middag till oss alla.

Hej så länge

18 juli 2008

Nu rullar husvagnen iväg!!!

Igår dammsög och skrubbade jag hela husvagnen från topp till tå, det märktes att den har stått i 2 år. Alla kläderna är ute och nu ska jag bara bädda oxå sen drar vi iväg. Kommer nog vara borta några dagar men vi vet inte hur länge. Idag blir det Öland och hälsa på mina kusiner sen bär det av till Dalarna. På återseende alla glada ----Kram


Melwin mys...


I Onsdags sov M här hos oss och då "campade" vi framför tv:n och tittade på film som vi hade hyrt och åt godis som vi köpt. Detta var så underbart mysigt, särskillt det lilla lägret vi gjorde.
(Kan oxå se lite utav vår nya soffa i bakgrunden )

16 juli 2008

typiskt

Oj man har verkligen inte tid att sitta vid datorn just nu, så mycket man har att göra och jag njuter verkligen av ledigheten nu. I måndags var vi på IKEA och handlade lite till köket och jag hittade allt jag skulle.
Igår hade vi Engelsk frukost här hemma och mam , T, Emma och pojkarna var här och njöt av den goda frukosten. Det kändes nästan uträknat att ha de här på frukost just igår eftersom vår soffa kom och de hjälpte oss upp med den men det var faktiskt inte riktigt tanken med det hela hihi. Bild på vår nya soffa kommer senare, jag är super nöjd med den och snacka om god plats nu till goda vänner.
Men med min vanliga tur så hade det missats 4 st ben till fotpallen, typisk jepp det kan man säga. Inget att böla över för det beställer vi bara nya men det är bara sååå typiskt var gång man ska beställa något eller köpa något på IKEA tex då fattas det oftast något man kan ju undra hur det går till när det packeteras.

14 juli 2008

Olivia 3 år

Grattar oxå lilla Olivia som idag på Kronprinsessans födelsedag även hon fyller år. Hela 3 år, Grattis pluttan!!!!

MÅNDAG....

Allt känns faktiskt lite konstigt idag, jag har semester men har ångest över det. Vadå ska jag bara ta set lungt och slappa i 3 hela veckor åh herre gud jag får nästan panik över det men jag hoppas att det bara är något jag känner nu de första dagarna.
Det blir nog IKEA i em, har precis dragit ut allt fån låderna i köket och dammsugit och torkat och upptäckte då att det var lite småsaker som behövs så nu när man har all tid i världen så tänkte jag att helt oplanerat bara sticka upp till Älmhult, för så ska det ju vara allt ska komma oplanerat då är det roligast.
Letar även besiktningstid till svärmors husvagn som vi ska låna när det bär av till Dalarna och till J:s bror med familj, snacka om att det ska bli mysigt.

13 juli 2008

Trettonde Juli

Utgången med tjejerna var lika roligt som jag väntat mig, började med träff här hemma med Emma o Maria sen bar det av till Hanaskog och till Matilda där vi blev bjudna på en bit mat.


Hos mig innan vi åker


Äter en bit mat hos Tilda
Vad kul vi har på kristianstadsdagarna!!!

11 juli 2008

SEMESTER!!!

Jahapp då har den sista dagen gått och nu har man semester ÄNTLIGEN!!! Känner det både i kropp och huvud att nu måste man vara ledig och bara få vara. Men det sjuka utav allt är ju att tiden går så himla fort och snart e man där igen, därför tänker jag stanna upp här och nu och bara njuta av var dag tillsammans med min älskling. Bara att få vakna tillsammans varje morgon och få sitta och äta frukost tillsammans är ju helt fantastiskt. För många är det nog en självklarhet att äta tillsammans med sin man/fru men så är det inte här hemma. Vi jobbar omlått och har gjort sen november förra året eftersom vår lilla Ernst kom då och sen kom Eros så det har bara blivit så eftersom vi inte vill lämna dem hemma själva för mycket.

Ikväll blir det ialla fall utgång med brudarna och det har jag sett fram emot denna veckan och jag tackar tilda att du gjort denna veckan lättare för mig att gå upp på morgonen för att sen gå och jobba eftersom jag haft detta att se fram emot.
Sitter här nu med ett glas rose`vin vid min sida och firar in min semester, JO DET ÄR NORMALT att göra så har jag hört, hihi.
Trevlig kväll.......

10 juli 2008

Mys med mormor


Ikväll har jag & Emma varit hos mormor och ätit kvällsmat, mysigt som bara den var det. Imorgon är det min sista dag innan SEMESTERN sååå skönt. semestern inleder jag med en utekväll med tjejerna, kan det bli bättre?? Puss Puss

9 juli 2008

***<3***



Igårkväll bjöd min man mig o sina svärföräldrar på Kyckling & Kasslerrisotto och det var så himlans gott, till det hade han vitlöksbröd och en underbar sallad. Idag åkte mam, T, M, & O till sthlm så himla avundsjuk för är man inte i sthlm på sommaren så är det ingen riktig svensk sommar inte för mig ialla fall. Hoppas att de får ett para underbara dagar tillsammans. Själv ska man jobba i kväll men det e inte så farligt eftersom jag bara har 2 dagar kvar sen, sen har jag SEMESTER vilket ska bli underbart.

Just nu e det C4-Dagarna vilket inte tilltalar mig så jätte mykket men på fredag ska jag ialla fall in, jag o några tjejer, bara tjejer e ju så kul!!! Blir väl att äta något gott o dricka lite. Hade ju egentligen velat åka in på lördag på Tivoli Rock, Sahara hotnights spelar, vilket e några jag verkligen gillar, men jag o E har pratat om att sticka till malmö om de ska spela där för då kan vi sova på hotell oxå vilket inte e fel alls.

Ha en bra dag.....Kyss

7 juli 2008

Hemma igen!!!

Då var man hemma igen efter detta årets countryfestival, helt sjukt roligt som vanligt!!! Med roligt sällskap och gott att dricka och underbar musik, det kan ju inte bli bättre.
Det bästa kortet och den bästa stunden var i armarna på HASSE ANDERSSON en favorit sedan jag var liten, Tjohoo!!! Fick hans autograf oxå tihii....Tack alla underbara människor för detta året oxå och tack alla er vi bara träffar en helg om året ni är ljuvliga!!!











3 juli 2008

Ydre här kommer vi!!!

Jaha då var det dagen D idag och i em bär det av till Ydre för tredje året i rad. Tittar man ut här hemma ialla fall så ser ju vädret lovande ut men man vet baskemig aldrig.
Strax är allt färdig packat och det är bara till att ge sig av.
Ses o hörs igen efter helgen...*kram*


Årets artister som jag ser mest fram emot, Hasse Andersson & Jill Johnsson.

2 juli 2008

Onsdag 2/7

När jag kom hem från jobbet igår kväll möttes jag av en stor madrass som hade blåsts upp i vardagsrummet och sovsäckar, stormkök, kläder, väskor o grejer. Jag tror nog att mannen min tycker att detta årets Ydre ska bli skoj o ser nog oxå framemot det precis som jag, o det menar jag eftersom han redan packar 2 dagar innan, inte ens när vi ska utomlands packar han i så god tid hihi.

Jo det ska bli skönt att komma hemifrån lite, som sagt så får vi ju hoppas att vädergudarna är med oss så det inte blir som förra året, regn regn och åter regn. Det var inget roligt och jag kunde liksom inte slappna av för alla min grejer var fuktiga och så fort man skulle ut från tältet så möttes ens fötter av en flod i skorna så jag säger bara nej tack det vädret kan vi vara utan i år. Hellre 30+ väder!!!!

Nu har jag bara denna kvällen oxå att jobba sen har jag tagit 2 dagars semester så ledigheten blir allt som allt 4 hela underbara dagar.
Börjar räkna ner nu, 5 dagar kvar att jobba sen innan semester tjohoo säger jag bara så skönt!!!!

Nej om inte jag oxå skulle ta och börja packa ner mina saker, nja kanske eller kanske inte.....Ha en bra dag alla!!!

Inskaffade en ny hatt till årets festival, hittade den i Danmark på Tilbud för 60 svenska, överkomligt tycker jag...

1 juli 2008

Danmarksresan

Skål mam!!!
Cool bild, det e en redig människa.
Vi var i Danmark tillsammans med mam o T i går och hade en helt fantastisk dag, solen lös över Köpenhamn och det kunde inte bli bättre. Man är lite mör i kroppen nu men det är det värt för tusan vad roligt vi hade. Nu är det bara 2 dagar kvar tills det bär av till Ydre!!!