Borta bra men hemma Bäst.....

29 juni 2008

Över

Nu är jobbehelgen över och det säger jag med en suck, nu känner man att det snart e dax för lite semester men har endast 2 veckor kvar. Imorgon skulle vi egentligen åka till Tyskland men båtarna gick inte som vi ville eller nått så det blir Danmark istället, gött att handla upp förrådet lite ;-). I em har vi varit o firat lilla Malva som fyllt 2 kan inte förstå vart tiden tar vägen men man sj blir ju inte yngre heller hihi. Nu har alla de älsta kusinerna skaffat sina barn klart o nu e det bara jag kvar, men vi har ingen brådska o tänk vad hjälp man kan få av de andra barnen sen när man e sist så nått possitivt har man ju o se fram emot. Sitter o invänta systra min som ska komma hit på ett glas vin ikväll, alltid mysigt att ha henne i min närhet. Snart bär det av till Ydre oh vad jag längtar nu, nu får vi bara hoppas att vädergudarna är med oss ändå upp till Tranås!!! Trevlig kväll.....

25 juni 2008

Country Ydre!!!

Vill oxå idag bara berätta att det är endast 8 dagar kvar tills det bär av till Ydre för tredje året i rad, längtar så det kryper i hela kroppen. Detta är för mig hydpukten på hela åter förutom julafton hihi. Alla underbara människor vi träffar varje år, denna festival skulle alla en gång prova på. I år står självaste Jill Johnsson på scen o Hasse Andersson som går varmt i sterion i bilen varje år. Ni som aldrig upplevt Ydre kan nog inte förstå hur underbart detta är. Så YDRE snart KOMMER VI!!!


Anton 21

Idag har vi firat denna lilla underbara varelsen, min älskade lillebror som fyllde 21 förra veckan. Grattis min lille plutt Älskar dig i massor!!!

23 juni 2008

Konstiga dag!!

Idag har varit en sådan dag som man bara vill glömma, har varit trött, ledsen o arg vartannat. HATAR när Jimpa jobbar em o jag HATAR när det regnar o jag HATAR när man inte har någon bil. Men jag Ernst o Eros gjorde det bästa av det ändå så vi lade oss på soffan o tittade på film sen sov vi alla tre som stockar...
Har precis ätit lite kvällsmat och det e ju inte heller kul att göra själv, nej hoppas att jag bara kan glömma denna dagen för det har inte varit någon mening med denna haha.

'''''Mysisarna på soffan'''''
'''''Kvällsmaten som bestod av ett fat risflingor o två sesam knäckebröd med avokado o citronpeppar och ett glas nyponsoppa'''''



PÖSS


Midsommar -08

Har inte bloggat på hela helgen eftersom jag jobbat o inte tyckt att det funnits tid. Vi hade en helt underbart trevlig midsommar i goda vänners sällskap, tycker mycket om denna lilla fina "högtid" o har alltid gjort. Gillar när man kan få fram barnet inom en o leka lekar för det gillar jag skarpt ja just att ta fram barnet i mig, o ni som känner mig vet ju hur barnslig jag kan vara hihi. Men som sagt så var det en mycket trevlig dag. O vill tacka fam Dale`n för dagen.
''''Jag o lilla A kelar in midsommar 2008''''

''''Syster o Eros firar midsommar på lökarna :-)''''

''''Lektajm''''

- PÖSS -

20 juni 2008

midsommar...


VILL ÖNSKA ALLA EN TREVLIG MIDSOMMAR!!!

17 juni 2008

Tisdag 17/6

Dagen är spenderad tillsammans med min älskade man, vi har varit och storhandlat mat vilket inte är en favorit men det måste göras det oxå.

I kväll blir det ryggläge på soffan med lite mys o filmtittande.



Har planterat en orange tagetes i min gamla retromjölkkanna som jag köpt på loppis för en 5:a.
Jag o Ernst idag
J och Eros från idag, älskar er

Bröllop!!!

BJUDER PÅ ETT KORT PÅ DET VACKRA BRUDPARET. MER KOMMER SENARE!!!

13 juni 2008

Milton 1 År

Ett stort grattis på din stora dag, tänk att ett helt år har gått sen du kom till världen din lilla plutt!! Många Kramar

12 juni 2008

Snart...

Japp snart e det dax för vigslen mella M & H, fattar inte att tiden går så himlans fort. Ska ialla fall in till Kristianstad med M i em o fixa de sista grejerna inför bröllopet, o hon ska slinga sitt hår. Klänningen har fortfarande inte kommit så morgondagen e mitt sista hopp annars blir det akutfart in till stan imorgon igen.

Var o solade med M igår och det pinsamaste som kan hända hände, när jag skulle ut från mitt "bås" så gick larmet, hm inget vidare ljud vill jag lova kl var då över nio vilket var tiden då de stänger men inte trodde vi att det var ett automatiskt larm vi trodde att de skulle dit o låsa o larma men det e min tur som vanligt. Tur att inte securitas hann komma för då hade jag skämt ögonen ur mig hihi.
Nu ska jag äta innan M hämtar mig..c ya

10 juni 2008

En syster....

En syster är ett stöd och en hjälpande hand. Hon är bunden till dig med ett kärleksfullt band. Som lilla… eller stora…är hon dig ganska lik.Hon finns i många minnen och hon gör din levnad rik.Det känns tryggt att hon vet varifrån du kom, att hon ser vad du gör och att hon bryr sig om. Med henne kan du delabåde sorger och skratt…En syster är en gåva– en ovärderlig skatt. -Siv Andersson

**************************************************************
Emma du är min syster och det gör mig så glad, just att jag skulle få turen att få ha dig som den storasyster du är. En mer underbart rolig och snäll människa får man leta efter LÄNGE.
Att få se dig skratta är så ljuvligt, det är underbart. Önskar att alla hade en syster som du, då skulle världen vara utan krig och orättvisor. Du är inte bara min syster utan oxå min allra bästa vän, och det är jag evigt tacksam för. Älskar dig mer än ord finnes.......-Lillis

Rosa är min färg


Möbelmagasinet heter det ju där vi var igår, vi gick där i en hel timme det var nästa så att de fick slänga ut oss hihi. Det var som att gå i en dröm när vi gick där. De hade inga stringhyllor som jag hoppats på men de hade så otroligt mycket annat fint. Jag hittade 6 utav dessa underbara rosa kopparna, var tvungen att ta dem för det stod nästa Emelie på dem. Jag hittade även två storblommiga stolar som jag ska ha ute i trädgården. Om vi nu ska vara rädda om miljön eftersom det just nu i vårt samhälle pratas så mycket om det då är det ett säkert kort att handla på second hand, jag bara älskar att återuppliva de fina gamla sakerna som folk är trötta på och som fortfarande har ett liv.

9 juni 2008

Måndag igen...

Nu har systra min o pojkarna precis gått hem efter att ha varit här o ätit frukost med mig, E fick ett ryck och tyckte att vi skulle pula lite i vår trädgård så det gjorde vi. Jag klippte gräset oxå så nu blir nog J glad hihi.
Jag o E ska köra till Hanaskog sen till Svens (tror jag att det är). Ska se om vi hittar lite kul grejer till hemmen. Jag e ute efter en stringhylla i teak och med tidningshylla, hittade en på tradera o den la jag ju givetvis bud på men om jag inte får den då!? hm jaja. Jag älskar dessa möbler och MÅSTE bara ha sånt!! Får ju hoppas att de har sånt där.

Något annat jag oxå hoppas på är att kläderna kommer som vi beställt, måste ju ha dem tills på lördag annars får man hitta på någon nödlösning.

Pössen

7 juni 2008

Lördag-Broby marknad

Solen skiner ute och vädret kan inte vara bättre idag när det är dax för Broby marknad, något jag alltid har gillat sedan jag var liten. Det är då alla människor kommer ut från sina gömmor.
Ska jobba ikväll o börjar kl 14 men en liten runda blir det allt.
Idag är det exakt 1 vecka till M & H:s bröllop....

6 juni 2008

För han har tagit studenten...


Grattis Kalle till studenten det gjorde du bra!!!Lycka till i framtiden!!!!!









5 juni 2008

Torsdag=Student

Ja idag tar min kusin Kalle studenten, nu är det inte många kvar i kusinskaran som har det kvar.
Ikväll ska vi ialla fall dit o fira den lille bäsen :-). Vädret e på topp oxå så det kan ju inta bli bättre för dem.
I dag e det 6 år sedan jag tog studenten o det e ju sjukt när man tänker på det, tiden går så himla fort. Vi hade oxå toppen väder den dagen nästan farligt varmt när man satt på champangefrukosten.
Tänk vad mycket man har varit med om sedan dess o tänk att jag har varit o jobbat på samma ställe i 6 år shit det känns inte så. Snart har man varit där i 10 år o man fyller bara 25 i år ojoj man kanske ska känna sig lite gammal ändå ;-).
Nu kallar duschen sen ska jag bort tillmormor o hjälpa henne med kläder till ikväll, (har ju blivit hennes lilla stylist nu ju haha) alltid kul att hjälpa till.
Återkommer med lite bilder imorgon på lilla studenten...hejhej

3 juni 2008

<3<3<3<3<3<3

Körde in till Kristianstad i fm o skulle handla studentpresent till min kusin som går ut på torsdag, det gick fort att hitta till honom så jag hade tid över att titta på lite kläder till mig, hittade denna underbara sommartunikan på Cubus, är mycket nöjd med köpet, den e ju så somrig.
J spelade in desperate housewives ikväll eftersom jag har jobbat, så det ska jag gå o titta på nu...hejhej

2 juni 2008

Måndag igen!!!

Då var det alltså måndag igen o tiden bara går o går. Har fortsatt i trädgården med J på fm, vi var ute i ca 2 timmar sen var det alldeles för varmt så vi gick in o lunchade med lite sallad. La mig på dynerna til utemöblerna där Ernst brukar ligga o sova, där la jag mig o läste min bibel som kommer varje måndag ju "SOFIS MODE"!!!




Detta var min favorit i tidningen idag, från Forever21.com, den skulle hänga fint i min sommargarderob (vill ha!!!)
Beställde förresten denna klänningen härom dagen till bröllopet från H&M, enkel men fin tycker jag. Var inne o kollade idag jag beställde den för 349kr men nu kostar den 198kr, min tur javisst!!!Så jäkla typiskt....

1 juni 2008

1 Juni...

Dagen idag har varit den längsta på mycket länge, har varit sååå dryg, inte för att det e dåligt väder det ska man inte skylla på o det får man inte klaga på (Älskar). J jobbar em det kan ju vara anledningen till att jag tycker så. Har ialla fall äntligen varit ute i trädgården och gjort vid framsidan och det var inte en dag för tidigt, det har legat över mig så länge nu men idag tog jag tag i det. Ska fortsätta med min älskling imorgon, roligare när man e 2.
Har suttit här vid datorn sen kl 17.30 oh shit e klockan så mycket jaja ialla fall så satt jag mig här då så nu har jag alltså suttit här i 4 timmar men det e ju ite så konstigt egentligen för nu är festprogrammet till bröllopet färdigt så visst har jag gjort något vettigt ialla fall ;-).

Kramis

Möhippa!!!

Igår hade vi möhippa för denna lilla underbara varelsen Tilda. Tog henne på morgonen hemma hos hennes svärföräldrar efter att killarna tagit H på svensexa. En heldag med mycket skoj, folkrace, äventyrsrunda, egen låtinspelning o sexparty. Tack alla goa tjejer för en helt undrbart lyckad dag. Tack Tilda för att vi fick ge dig en förhoppningsvis oförglömlig dag. Om 2 veckor smäller det då gifter du dig med din livskamrat....